Teknoloji

Omix akıllı telefonlardan sonra MixTab Pro ile şimdi tablet pazarında

omix mixtab pro

Geçen yılın sonlarında Türkiye’ye gelen Omix, iki akıllı telefondan sonra şimdi de MixTab Pro ile düşük fiyatlı tablet pazarına giriş yaptı. 2499 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu Omix tableti, şirketin belirttiğine göre hemen her kullanıcının beklentilerini karşılayacak teknolojik donanıma sahip.

Online ve fiziksel mağazalarda satışa sunulan MixTab Pro; şirketin belirttiğine göre, çalışandan öğrenciye, büyükten küçüğe her yaş ve ihtiyaç grubundan kullanıcıya “bir tabletten beklenen her şey”i sunma vaadiyle yola çıkıyor.

Omix, tüm ürünlerinde benimsediği üst seviye tasarım anlayışının çizgi ve dokunuşlarını MixTab Pro modelinde de görmenin mümkün olduğunu söylüyor. Ayrıca gövde malzemesinin kalitesinin hem görünüşüyle hem de dokunulduğunda verdiği hissiyatla kendini belli ettiğini ekliyor. Uzay grisi renkle gelen tablet, hafifliğiyle seyahatlerde taşıma rahatlığı da sunuyor.

omix mixtab pro

Omix MixTab Pro’nun 10,1 inç FHD IPS ekranın 1920×1200 piksel Full HD çözünürlüğü ile film ve oyun zevkinin çıkarmak için yeterli imkanı sunduğu belirtiliyor. Parlak ve canlı renkler eşliğinde kullanıcılar büyük bir ekrandan film izlemenin ve oyun oynamanın keyfini çıkaracaktır. MixTab Pro’nun performansının kalbinde 2.0 GHz hızda çalışan, 8 çekirdekli 12 nm işlemci yer alıyor. 4GB’lık RAM’e 64 GB’lık disk kapasitesi eşlik ediyor. Daha fazla depolama alanı isteyenler SD kart yuvasını kullanarak 256 GB’a kadar artırılabilir hafızadan yararlanabiliyor.

Android 11 işletim sistemiyle gelen MixTab Pro’da Google Asistan’a hızlı erişim de mümkün. Fiziksel Google Asistan tuşu MixTab Pro da kullanıcıların kullanım alışkanlıklarına göre özelleştirilebiliyor. 7100 mAh kapasiteli kapasiteli pili, USB Type-C üzerinden şarj desteği sunuyor.

4.5G SIM kart desteği sayesinde Wi-Fi aramadan hücresel ağ üzerinden internete bağlanmak mümkün oluyor. 5 megapiksel ön kameranın yanında arkada da 8 megapiksel otomatik odaklı kamera var. 245 x 175 x 8.9 milimetrelik boyutları 10.1 inç ekranlı bir tablet için makul. Aynı yorumu 600 gram ağırlığı için de yapabiliriz.

Yukarıda belirttiğimiz gibi, Omix MixTab Pro fiyatı 2499 TL olarak belirlendi. Bu tableti online ve fiziksel mağazalarda bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER