EğlenceTeknoloji

Nvidia’nın listesi henüz duyurulmayan oyunları gösteriyor

nvidia

Geliştirici Ighor July, Nvidia GeForce Now platformunun sunucularında bulunan ve henüz duyurulmayan oyunların adının yer aldığı bir listeyi ortaya çıkardı. Söz konusu listeye bakıldığında PlayStation’a özel oyunlardan biri olan God of War’un Steam aracılığıyla Windows PC’lere geleceği görülüyor.

Nvidia’dan The Verge sitesine gönderilen açıklamada listenin gerçekliği doğrulandı. Listenin tamamen şirket içi takip ve testler için kullanıldığı belirtilirken, listedeki bazı isimlerin spekülatif olduğu ve doğruluklarının kesin olmadığı da vurgulandı.

Grafik sektörünün devi olan Nvidia’nın oyunlara çıkışlarından çok uzun süre önce eriştiği biliniyor. Buna ek olarak, Sony’nin de popüler PlayStation oyunlarını PC’ye götürmek istediği de şirket tarafından doğrulanmıştı. Sony bu plan doğrultusunda Uncharted 4’ün PC versiyonunu çıkaracağını geçtiğimiz hafta açıklamıştı.

Nvidia tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, listenin sunuculardan hemen kaldırıldığı ve oyunlarla ilgili gizli bilgilerin ya da kişisel bilgilerin sızması gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER