Eğlence

Baldur’s Gate 3 oyuncuları, yeni GeForce güncellemesiyle performansın doruklarına ulaşıyor

baldur's gate 3

Nvidia, Baldur’s Gate 3 oyunu için oyuncuları heyecanlandıran yeni bir GeForce Game Ready sürücüsünü duyurdu. Bu sürücü, oyun performansını ortalama %93 oranında artırmakla kalmıyor, aynı zamanda The Texas Chain Saw Massacre ve Gord oyunlarını da DLSS 2 ile destekliyor.

Baldur’s Gate 3 oyun deneyimi: Daha yüksek kalite, daha akıcı oyun

Baldur’s Gate 3, üç yılın erken erişim döneminin ardından resmi olarak piyasaya sürüldü. Nvidia, GeForce RTX grafik kartına sahip olan oyunculara ya da bulut üzerinden GeForce Now üzerinden oynayanlara yüksek bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyuncular, Nvidia DLAA ile grafik kalitesini en üst düzeye çıkarırken, Nvidia DLSS 2 sayesinde kare hızını artırabilirler. GeForce RTX 40 Serisi masaüstü ekran kartları, Baldur’s Gate 3 oyun performansını ortalama %93 iyileştiriyor. Bu, oyuncuların Baldur’s Gate 3‘ü 4K çözünürlükte, tüm ayarlar en üst düzeye çıkarılmış şekilde saniyede 60 karenin üzerinde oynayabilmesini sağlıyor.

baldur's gate 3

Diğer oyunlara hazır yükseltmeler

Nvidia’nın yeni Game Ready Sürücüsü sadece Baldur’s Gate 3 için değil, DLSS 2 desteği alan The Texas Chain Saw Massacre ve Gord gibi oyunlar için de kullanılabilecek. Ayrıca, yeni Game Ready sürücüsü, aşağıdaki 6 yeni oyun için GeForce Experience’ın tek tıklamayla en uygun ayarlarını sunuyor:

  • Exoprimal
  • Jagged Alliance 3
  • Lost Judgment
  • Portal: Prelude RTX
  • Ratchet & Clank: Rift Apart
  • Remnant 2

Game Ready sürücülerin önemi

GeForce Game Ready sürücüleri, oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmak üzere tasarlandı. Nvidia, bu sürücülerle oyun geliştiricileriyle iş birliği yaparak, en yüksek kalite ve performansı sağlamak için kapsamlı testler gerçekleştiriyor.

Bu özel sürücüler, oyunun yanı sıra Game Ready sürücüsünün de başlangıçta en yüksek kalite ve performansı sunmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Nvidia, bu amaçla geliştiricilerle birlikte çalışıyor ve sürekli olarak optimize ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER