Teknoloji

Nubia Z60 Ultra’nın tanıtım tarihini açıkladı

nubia z60 ultra

Nubia Z60 Ultra modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Şirketten verilen bilgiye göre, Z60 Ultra 19 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Z50 Ultra‘nın takipçisi olan telefon, şirketin beşinci nesil ekran altı ön kamerasıyla ve en üst kalite sensörleri barındıran arka kamera modülüyle gelecek.

Nubia tarafından Weibo’da yapılan paylaşımlar telefonun tasarımı konusunda fikir edinmeye yardımcı olmuyor. Bu paylaşımlarda Z60 Ultra’nın çok güçlü ve çok yönlü bir amiral gemisi telefonu olduğu mesajı vurgulanıyor.

Z60 Ultra hakkında daha önce bir sızıntı olmadığı için telefonda sunulacak özellikler konusunda net bir şey söylemek zor. Ancak amiral gemisi olması nedeniyle akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Nubia’nın telefonda yenileme hızı yüksek AMOLED panele ve 35 mm odak mesafeli lense yer vermesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Nubia Z60 Ultra’nın bazı özellikleri tanıtımdan önce paylaşılabilir

Nubia Z60 Ultra’nın resmi duyurusu için önümüzde neredeyse iki haftalık bir süre var. Bu süre zarfında akıllı telefon hakkında yeni paylaşımların gelmesi ve bazı özelliklerin duyurulması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER