Teknoloji

Nubia Z60 Ultra Photographer Edition, klasik fotoğraf makinelerinden ilham alan tasarımıyla geliyor

nubia z60 ultra

Nubia Z60 Ultra 2023’ün son günlerinde tanıtılmıştı. Bu akıllı telefonun şimdi de “Photographer Edition” adını taşıyan ve geleneksel fotoğraf makinelerinden ilham alan bir tasarımla yenilenen versiyonu gözler önüne çıktı.

Arka panelde çift tonlu bir tasarımı tercih eden Nubia, cam ve suni deriyi bir arada sunuyor. Şirket Z60 Ultra Photographer Edition’ın arkasında özel bir mikro gravür işlemi yapıldığına da dikkat çekiyor.

Telefonda fotoğraf deneyimi de yapay zekâ tabanlı çok sayıda optimizasyonla iyileştiriliyor. Bunlar arasında görüntü işlemede ince ayar yapabilme ve fotoğraflardan istenmeyen nesneleri çıkarabilmek de bulunuyor. Z60 Ultra Photography Edition ayrıca aramalar ve yüz yüze çeviriler için üretken yapay zeka görüntü özellikleri ve gerçek zamanlı dil çevirisi de sunuyor.

6.8 inç AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 50 megapiksel ana kamera, 64 megapiksel periskop kamera ve 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera, değişmeyen özellikler arasında bulunuyor.

Nubia Z60 Ultra Photographer Edition için ne kadar ödemek gerekiyor?

Z60 Ultra Photographer Edition, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Çin’de 4299 yuan (19 bin 278 TL) karşılığında satılacak olan telefonun küresel ölçekte satılıp satılmayacağı belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER