Teknoloji

Nubia Z40S Pro videosu tasarımı ve özellikleri gösteriyor

nubia z40s pro

Nubia Z40S Pro, 20 Temmuz’da resmiyet kazanacak. Tanıtım için bekleyişte sona yaklaşılırken, paylaşılan bir video telefonun tasarımını ve özelliklerini detaylı şekilde gözler önüne seriyor.

Z40S Pro’da ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü Sony Sony IMX787 sensör üstleniyor. 35 mm lens ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip bu sensöre 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Aynı zamanda makro kamera işlevi gören bu sensörde de optik görüntü sabitleme özelliği mevcut. 5x optik zum yapabilen 8 megapiksel periskop kamera da sistemi tamamlıyor.

Akıllı telefonun arkasında halka LED ışığını görmek de mümkün oluyor. Telefonun kızaklı kısayol tuşu ise kullanıcıların hızlı şekilde “sokak fotoğrafçılığı modu”nu çalıştırmasına yardımcı olacak.

Z40S Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunuyor. X eksenli çizgisel titreşim motoruna sahip telefon, 6.67 inç düz OLED ekrana sahip. Bu ekranın yenileme hızı 120 Hz, dokunuş örnekleme hızı ise 480 Hz. Akllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 120W kablolu şarj desteğine sahip 5000 mAh pil veriyor.

Nubia Z40S Pro siyah ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Sınırlı sayıda üretilen Ling Cage isimli versiyon da raflarda kullanıcıları bekleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER