Teknoloji

Nubia Red Magic 6 için tanıtım tarihi ve yeni sızıntılar; “dört en hızlı teknoloji”

nubia red magic 6

Nubia Red Magic 6 oyun telefonu merakla beklenirken bu telefon hakkında daha fazla detayı bizzat Nubia sayesinde öğrendik. Şirket bugün yaptığı duyuruyla akıllı telefonu 4 Mart tarihinde tanıtacağını açıkladı.

GSMArena‘nın haberine göre, bir şirket yöneticisi Çinli sosyal ağ Weibo üzerinde bu tarihi paylaştı. Bu da demek oluyor ki, 4 Mart tarihi akıllı telefonlar dünyası için epey yoğun bir gün olacak. O tarihte Realme GT de bekleniyor. Ayrıca paylaşımda “dört en hızlı teknolojinin” de bu cihazda bulunacağı görülüyor. Bu dört teknoloji bir yarış otomobilinin altına yerleştirilmiş olan dört ayrı ikon sayesinde görülüyor.

nubia red magic 6

Simgelere ve Nubia Red Magic 6 hakkında şimdiye kadar duyduklarımıza dayanarak, “en hızlı dört özelliğin” ekran yenileme hızı, ekranın dokunma tepkisi, pil şarj hızı ve entegre edilmiş soğutma fanı (aşırı ısınma olmadan işlemciden yüksek performanslı uzun oturumlar sağlar) olması muhtemel görünüyor.

En son Nubia Red Magic 5G de dahil olmak üzere, Nubia’nın şimdiye kadar çıkardığı oyun telefonlarına bakarak serinin bir sonraki üyesinin mümkün olduğunca çok sayıda üst düzey bileşen ve özelliği bir araya getirmesini bekliyoruz. Sızan yeni poster de bunu destekliyor gibi görünüyor.

Nubia’nın şimdiye kadar anlattığına göre, telefondaki 4500 mAh batarya 120W Gallium Nitride hızlı şarj desteğiyle gelecek gibi görünüyor. Ancak görünüşe göre bu özellik, telefonun Pro modeli için ayrılacak. Standart sürümde 66W hızlı şarj olacak. Ayrıca yenilenmiş bir soğutma sistemi hakkında birkaç fısıltı duyuldu, ancak bunlar da çok detaylı değil. Her şey 4 Mart’taki resmi tanıtımda netleşecek. Detaylar da Teknoblog’da olacak.

2021, oyun telefonları için yine yoğun bir yıl olacak gibi görünüyor. Nubia Red Magic 6’nın yanı sıra, Xiaomi Black Shark 4‘ün de çok uzak olmayan bir gelecekte piyasaya sürülmesini beklerken, Asus ROG Phone 5‘in 10 Mart’ta piyasaya çıkacağı doğrulandı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER