Teknoloji

Nubia Red Magic 6R tanıtıldı: Snapdragon 888, dört kamera

nubia red magic 6r
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nubia, Red Magic 6R adını taşıyan en yeni akıllı oyun telefonunu tanıttı. Red Magic 6 ve Red Magic 6 Pro’dan çok farklı olmayan telefon daha ince bir kasa ve daha “genel” bir tasarımla geliyor. Akıllı oyun telefonlarında görülen bazı tasarım unsurlarından Red Magic 6R’de vazgeçildiği görülüyor.

Red Magic 6R’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM eşlik ediyor. 6.67 inçlik AMOLED ekran ise 144 Hz yenileme hızına sahip. Bu ekranın orta üst kısmında telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapan delik bulunuyor.

Telefonun arkasındaki dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlıyor. Ön kameranın çözünürlüğü ise 8 megapikselden 16 megapiksele çıkıyor.

nubia red magic 6rAkıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4200 mAh pil sağlıyor. Çin’de satılacak versiyonda 55W, küresel versiyonda ise 30W şarj desteği sunuluyor. Diğer Red Magic 6 modellerinde 5050 mAh pil kapasitesinin bulunduğu, şarj hızının da daha yüksek olduğunu söylemek gerekiyor.

Nubia Red Magic 6R, 1 Haziran’da Çin’de satışa sunulacak. Üç renk seçeneği bulunan telefon, 2999 yuandan (3972 TL) başlayan fiyatlarla satılacak.

İLGİLİ HABERLER