Teknoloji

Nothing tasarımıyla dikkat çekecek bir hoparlör hazırlıyor

nothing

Nothing cephesinde gözler şirketin Qualcomm Snapdragon 8 serisi işlemcili yeni telefonuna çevrilmiş durumda. Ancak şirket başka bir ürün üstünde daha çalışıyor. Bu yeni ürünün ipuçları da gelmeye başladı.

Bu ipuçlarının “tuhaf” göründüğünü söylemek gerekiyor. Şirketin ilk paylaşımında bir laboratuvar ortamındaki çalışma görülürken, ikinci paylaşımda sadece bir böcek ekrana geliyor.

Şirketin ilk paylaşımında “Ufukta güçlü bir şey göründü. Ne hazırladığımızı tahmin edebilir misiniz?”, ikincisinde ise “Böcek geliyor. Sıradaki şeyin ön gösterimi için bu tweet’i beğenin” açıklamaları kullanılıyor.

Açık bir ipucu verilmese de, sızıntılar şirketin ne hazırladığını daha net şekilde gösteriyor. Şirketin yeni ürününün bir hoparlör olduğu belirtilirken, sızan fotoğraf sıra dışı tasarımı gözler önüne seriyor. Fotoğrafa bakıldığında üst tarafta bir tutuş yerinin olduğu, orta kısımda üç adet tiz hoparlörünün ve alt tarafta da iki adet basın bulunduğu görülüyor. Tizlerden birinin üstünde Nothing yazısının görülmesi, başka bir şey olma ihtimalini de akıllara getiriyor.

Nothing’in hoparlörünün teknik özellikleri bilinmiyor

Hoparlörün tasarımı ilginçliğiyle hemen dikkat çekse de, teknik özellikler belirsizliğini koruyor. Örneğin cihazın “akıllı” bir ürün olup olmadığı şu an için bilinmiyor. Yakında bu belirsizliği ortadan kaldıracak paylaşımların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER