Nothing Phone 2 bu yıl içinde kullanıcıların karşısına çıkacak telefonlar arasında yer alıyor. Barselona’da gerçekleştirilen MWC 2023’ü boş geçmek istemeyen şirket, yeni telefonuyla ilgili önemli bir bilgi paylaştı.
Nothing’in önümüzdeki haftalar ve aylarda telefonla ilgili küçük detaylar vermesi bekleniyor. Zira şirketin kurucusu Carl Pei’nin bu stratejiyi sevdiği OnePlus günlerinden beri biliniyor. Bu strateji doğrultusunda paylaşılan ilk bilgi, telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Serisi bir işlemci taşıyacak olması oldu.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

X Gelir Paylaşımı programını kapatıyor, yerine yeni sistem geliyor

Katlanabilir iPhone için Apple’ın eylül planı netleşiyor

Katlanabilir iPhone için iki renk öne çıkıyor, fiyatı 2.000 doları aşabilir

iPhone 17 için 10 Ağustos zam iddiası ortaya çıktı

Apple, iPhone Ultra dahil üç yeni Ultra ürünü hazırlıyor
Şirket şu an için bunun ötesinde bir detay vermiş değil. Ancak bu açıklama ışığında telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunması muhtemel görünüyor. Bu işlemci 2023’te çıkan amiral gemisi Android telefonların büyük kısmında kullanıcıları karşılıyor.
Nothing Phone 2 için oklar yılın üçüncü çeyreğini işaret ediyor
Nothing CEO’su Carl Pei, Phone 2’nin ABD’de piyasaya sürüleceğini daha önce açıklamıştı. Akıllı telefonun yılın üçüncü çeyreğinde, yani temmuz-eylül ayları arasında piyasaya çıkması bekleniyor. Bu tarihin ilerisine geçilirse telefonun Snapdragon 8 Plus Gen 2 işlemciyle resmiyet kazanması da ihtimaller arasında yer alıyor.
Daha önce çıkan dedikodulara göre, Nothing Phone 2 12 GB RAM, 256 GB depolama alanı, 120 Hz ekran ve 5000 mAh pil gibi özelliklerle gelecek.
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


