Teknoloji

Nothing Phone 2a çok yakında resmiyet kazanacak

nothing phone (2a)

Nothing Phone 2a hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefon yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Şirketin kurucusu ve pazarlama şefi Akis Evangelidis, Phone 2a’nın odak noktaları konusunda bilgi verdi.

Evangelidis’e göre, Phone 2a’daki öncelikler performans, kamera ve yazılım olacak. Nothing yöneticisi, 2a’nın hemen hemen her cephede Phone 1’e kıyasla bariz bir iyileştirme getireceğinin altını çizdi.

Kod adı Aerodactyl olan Phone 2a, Phone 2’nin en sevilen özelliklerinden bazılarını da barındıracak. Akıllı telefonun Hindistan’da satılacağı da Nothing’in Hindistan ofisi tarafından X hesabı aracılığıyla doğrulanmış durumda.

Nothing Phone 2a hangi özelliklerle gelecek?

En güncel sızıntılara göre, Phone 2a’da 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD+ AMOLED ekran kullanıcıları bekliyor. MediaTek Dimensity 7200 işlemciye 8 veya 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak. 50 megapiksel çözünürlüklü çift arka kameraya sahip telefonun ABD’de 400 dolar, Avrupa’da ise 400 avro civarında bir fiyatla satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER