Teknoloji

Nothing’in akıllı telefon yolculuğu Nothing Phone 2a ile devam edebilir

nothing phone 2 nothing phone 2a

Nothing küresel tüketici elektroniği pazarının en genç oyuncuları arasında yer alıyor. Şirket şimdiden bazı etkileyici ürünleri kullanıcılarla buluşturmuş durumda. Nothing’in portföyünde hâlihazırda Phone 1 ve Phone 2 olmak üzere iki telefon bulunuyor. Yeni bir sızıntıya göre, yakında bu gruba üçüncü bir üye daha eklenecek. Ancak bu cihaz Nothing Phone 3 değil, Nothing Phone 2a olacak.

Söz konusu sızıntı, “@saaaanjjjuuu” rumuzlu X kullanıcısı tarafından paylaşıldı. AIN142 model numarasına sahip olduğu söylenen telefonun bazı özellikleri de gün yüzüne çıktı. Akıllı telefonun 6.7 inç ekranlı bir AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Bu ekranın üstündeki yuvarlak delik ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefona ait olduğu söylenen görsel, “Glyph Interface” LED ışıkların varlığını da gösteriyor.

Paylaşım sahibi kullanıcının sızıntılarının güvenilirliği konusunda net bir sicil kaydı olmadığını belirtmek ve bu nedenle sızıntıya temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Nothing Phone 2a dışında bir kablosuz kulaklık da çıkarabilir

Nothing’in Nothing Ear 3 adını taşıması öngörülen yeni kablosuz kulaklığını da ocak ayında tanıtması bekleniyor. Ancak şimdilik bu kulaklıkla ilgili bir detay sızmış değil.

Eğer Nothing Phone 2a piyasaya çıkarsa, orijinal Nothing Phone 1 gibi orta segmentte konumlanması sürpriz olmayacaktır. Nothing Phone 2’nin altına yerleştirilecek telefon, Nothing ekosistemine giriş için uygun fiyatlı bir anahtar olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER