Teknoloji

Nothing Phone (2a) için bir kamera güncellemesi daha geldi

nothing phone (2a)

Nothing Phone (2a) güncellemesi için geçtiğimiz hafta Nothing OS 2.5.4 güncellemesi yayınlanmış ve bu güncelleme hataları düzeltmenin yanı sıra bazı kamera optimizasyonlarını da beraberinde getirmişti. Akıllı telefon şimdi de daha fazla kamera iyileştirmesi sunan yeni bir güncelleme daha alıyor.

Nothing OS 2.5.4.Akıllı telefonun kamera doygunluğunu ve tonunu geliştiren ve Portre Modunu geliştiren bir güncelleme. Ayrıca belirli güç adaptörleriyle uyumluluğu optimize ediyor ve birkaç hatayı düzeltiyor.

Kamera tarafında yapılan dokunuşlar arasında doygunluk ve tonun geliştirilmesi de bulunuyor. Buna ek olarak, “Hey Google” komutunun bazı senaryolarda çalışmaması sorunu da gideriliyor. Parmak izi tarayıcısının işlememe konusuna da güncellemeyle çözüm getirildiği belirtiliyor.

Nothing Phone (2a) kullanıcıları güncellemenin gelip gelmediğini nasıl kontrol edecek?

Kullanıcılar, Nothing OS 2.5.4 güncellemesinin cihazlarına gelip gelmediğini manuel olarak kontrol edebilecek. Bunun için telefonun Ayarlar menüsünden Sistem seçeneğine gidip daha sonra da Sistem Güncellemesi sekmesine bakmak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER