Teknoloji

Nothing Phone 2a bu hafta bitmeden resmiyet kazanabilir

nothing phone 2 nothing phone 2a

Nothing Phone 2a hakkındaki ilk haberler geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Şirketin orta segmente yönelik olarak hazırladığı söylenen bu akıllı telefon, yakında resmiyet kazanabilir. Nothing’in X profilinin biyografi kısmına eklediği “Bu hafta bir şeyler geliyor” ifadesi, kısa süre içinde bir ürün duyurusunun geleceğini gösteriyor.

Nothing’in bu ipucuna ek olarak, Phone 2a hakkında başka işaretler de ortaya çıkmış durumda. Geçtiğimiz haftaki sızıntıda görülen cihaz, aynı model numarasıyla Hindistan’ın sertifika kurulunun internet sitesinde de boy gösterirken, ünlü duyumcu Ishan Agarwal de Phone 2a’nın duyurusunun çok da uzak olmadığını belirttiği bir paylaşım yaptı.

Bütün bu işaretlerin bir tesadüften fazlası olduğu kesin. Ancak Nothing’in yeni ürün duyuruları konusunda bu kadar “düşük profilli” hareket etmesinin de alışılmadık bir durum olduğunu belirtmek gerekiyor. Zira şirket genellikle yeni telefonlarıyla ilgili tanıtım kampanyalarını birkaç ay önceden başlatmayı ve bir heyecan dalgası yaratmayı tercih ediyor. Dolayısıyla yeni ürün tanıtımı konusuna biraz şüpheci yaklaşmak gerekiyor.

Nothing Phone 2a hafta sonundan önce duyurulabilir

Nothing Phone 2a hakkındaki gizem perdesinin kalkması için fazla beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Şirketin konuyla ilgili duyuruyu hafta sonundan önce yapması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER