Teknoloji

Nothing Phone 2 şeffaf USB-C kablosuyla gelecek

nothing phone 2

Nothing Phone 1‘in kutusundan beyaz bir kablo çıkıyor. Telefonun şeffaf tasarımına pek uymayan bu kablo, markanın genel çizgisinin aksine sıkıcı olarak görünüyor. Bu sıkıcı durum, şirketin yeni telefonuyla birlikte değişecek. Nothing Phone 2 kutusundan şeffaf bir kabloyla çıkacak. Yeni kablonun tasarımını Nothing’in kurucusu Carl Pei paylaştı.

Kablo bölümü hâlâ beyaz olsa da, iki ucundaki USB-C girişlerinde gri materyalin üstü şeffaf plastikle kapatılıyor. İki uçta da Nothing logosunu görmek mümkün oluyor. Buna ek olarak, her iki uçta da yan yana sıralanmış altı yuvarlak bulunuyor. Bir fonksiyonu olmayan bu yuvarlakların ne amaçla yerleştirildiği bilinmiyor.

Yeni kablo tasarımı, Nothing’in genel tasarım diliyle çok daha uyumlu görünüyor. Şirketin telefonlarının SIM kart çıkarma iğnesinin de şeffaf bir tutacak bölgesine sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Nothing’in ilk telefonu Phone 1 de kutusundan USB-C kablosu ve SIM kart iğnesiyle birlikte çıkıyor.

Nothing Phone 2 ne zaman tanıtılacak?

Nothing Phone 2, 11 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Şirket ikinci akıllı telefonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunduğunu daha önce doğrulamıştı. 6.67 inç AMOLED ekran, 4700 mAh pil gibi özelliklerle gelecek olan Phone 2, üç büyük yazılım güncellemesi alacak ve güvenlik güncellemeleri de dört yıl boyunca devam edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER