Teknoloji

Nothing Phone 2 güçlü özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak

nothing phone 2

Nothing Phone 2 hakkındaki paylaşımlar MWC 2023’te başlamıştı. Nothing ilk olarak akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacağını duyurmuştu. Üst segment bir telefon olması beklenen Phone 2’nin yaz mevsiminde resmiyet kazanacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Akıllı telefon için bekleyiş devam ederken, yeni sızıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bunların en yenisi, akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Buna göre, Phone 2’de Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciye 8 veya 12 GB RAM LPDDR5 RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 veya 256 GB UFS 3.1 olacak.

Nothing Phone 2 120 Hz ekranla gelecek

Akıllı telefonun 6.55 inç büyüklüğündeki Full HD+ AMOLED ekranının yenileme hızı ise 120 Hz olacak. Bu ekran telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak. 50 megapiksel ana kamera, stereo hoparlörler ve NFC de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Nothing Phone 2 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pil hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Android 13 ve NothingOS 1.5 de telefonda kullanıcıları karşılayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER