Teknoloji

Nothing Phone 2, Swedish House Mafia imzalı özel ses paketiyle gelecek

nothing phone 2

Nothing Phone 2, 11 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım tarihi yaklaştıkça Nothing’den telefonla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bunların en yenisi, house müzik grubu Swedish House Mafia’nın telefon için özel bir Glyph Ses Paketi hazırlaması oldu.

Phone 2, Glyph Composer adını taşıyan uygulamayla birlikte gelecek. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar Swedish House Mafia’nın özel seslerini kişiselleştirebilecek ve remiksleyebilecek. Kullanıcılar kendi Glyph zil seslerini birkaç dokunuşla oluşturabilecek ve bunu farklı ışık seçenekleriyle birleştirebilecek.

Nothing Phone 1 sahipleri de Glyph Composer uygulamasını kullanabilecek. Bunun için henüz kesin bir tarih verilmese de, Nothing daha önce Phone 2’yle yüklü gelecek Nothing OS 2.0’ın ağustos ayının sonu itibarıyla Phone 1’e gelebileceğini belirtmişti. Glyph Composer’ın da bu güncellemeyle Phone 1’e eklenmesi muhtemel görünüyor.

Nothing Phone 2 düz ekranla gelecek

Paylaşılan videoda Nothing Phone 2’nin ekranının kavisli olmadığı da göze çarpıyor. Şirketin Phone 1’de de iPhone’dan ilham aldığını düşününce bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor. Düz kenarlar, çift arka kamera ve ekranın ortasına yerleştirilmiş ön kamera da en yeni Phone 2 paylaşımının gösterdikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER