Teknoloji

Nothing Phone 2’nin ekran büyüklüğü belli oldu

nothing phone 2

Nothing Phone 2 önümüzdeki ay Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Kısa süre önce Nothing’in kurucusu Carl Pei, telefonun 4700 mAh kapasiteli bir pille geleceğini açıklamıştı. Nothing’in ilk telefonu Phone 1, 4500 mAh kapasiteli pile sahip. Tanıtım için geri sayım sürerken, şirket şimdi de Phone 2’nin ekran büyüklüğünü açıkladı.

Phone 2, 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın Phone 1’e kıyasla 0.15 inç büyüdüğü anlamına geliyor. Nothing’den çözünürlük konusunda bir bilgi verilmese de, Phone 1’de olduğu gibi Full HD+ çözünürlük sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Nothing’den verilen bilgiye göre, Phone 2’nin karbon ayak izi 53, 45 kilogram olacak. Bunun Phone 1’e kıyasla 5 kilogram daha hafif olduğunu belirtmek gerekiyor. Şirket Phone 2’de Phone 1’e kıyasla üç kat daha fazla geri dönüştürülmüş veya doğal parça kullanıldığının da altını çizdi. Telefonun kutusunda plastik kullanılmadığı da vurgulandı.

Nothing Phone 2 üç yıl Android güncellemesi alacak

Nothing Phone 2, üç yıl boyunca Android güncellemesi alacak. Güvenlik güncellemeleri de dört yıl boyunca devam edecek. Nothing’den yapılan açıklamada, bunun da sürdürülebilirliği artırmaya yönelik bir hamle olduğunun altı çizildi.

İLGİLİ HABERLER