Nothing Phone 2 önümüzdeki ay Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Kısa süre önce Nothing’in kurucusu Carl Pei, telefonun 4700 mAh kapasiteli bir pille geleceğini açıklamıştı. Nothing’in ilk telefonu Phone 1, 4500 mAh kapasiteli pile sahip. Tanıtım için geri sayım sürerken, şirket şimdi de Phone 2’nin ekran büyüklüğünü açıkladı.
Phone 2, 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın Phone 1’e kıyasla 0.15 inç büyüdüğü anlamına geliyor. Nothing’den çözünürlük konusunda bir bilgi verilmese de, Phone 1’de olduğu gibi Full HD+ çözünürlük sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nothing’in ilk akıllı saati eylül ayında tanıtılabilir

Huawei Nova 16 SE’nin teknik özellikleri belli olmaya başladı

Nothing’in ilk akıllı saati eylülde ve 300 doların altında geliyor

Nothing piyasadan çekiliyor mu? Şirket söylentilere yanıt verdi

Nothing 100’den fazla çalışanı etkileyebilecek kesintiye gidiyor
Nothing’den verilen bilgiye göre, Phone 2’nin karbon ayak izi 53, 45 kilogram olacak. Bunun Phone 1’e kıyasla 5 kilogram daha hafif olduğunu belirtmek gerekiyor. Şirket Phone 2’de Phone 1’e kıyasla üç kat daha fazla geri dönüştürülmüş veya doğal parça kullanıldığının da altını çizdi. Telefonun kutusunda plastik kullanılmadığı da vurgulandı.
Nothing Phone 2 üç yıl Android güncellemesi alacak
Nothing Phone 2, üç yıl boyunca Android güncellemesi alacak. Güvenlik güncellemeleri de dört yıl boyunca devam edecek. Nothing’den yapılan açıklamada, bunun da sürdürülebilirliği artırmaya yönelik bir hamle olduğunun altı çizildi.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


