Teknoloji

Nothing Phone 2 için geri sayım başladı

nothing phone 2

Carl Pei’in şirketi Nothing, ilk cihazının çıkışının hemen ardından ikinci büyük hamlesini duyurdu. Söz konusu hamle, Nothing Phone 2‘nin lansman tarihinin resmi olarak açıklanması. Nothing Phone 2’nin çıkış tarihi, Nothing Phone 1’in tanıtılmasının hemen bir yıl sonrasına, 11 Temmuz’a denk geliyor.

Phone 2, tasarımına dair bazı ipuçlarını zaten vermişti. Arka panelde bulunan ve belirli bildirimler için farklı şekillerde yanıp sönen ‘glyph’ ışıklarının özelliği, Phone 2’de de devam edecek gibi görünüyor. Bu ışıklar, Phone 1 modelinde olduğu gibi hem estetik bir özellik olarak hem de farklı türdeki bildirimleri belirten pratik bir araç olarak hizmet verecek.

Phone 2, bir önceki modeli Phone 1’in ABD’deki zorlu lansmanına rağmen, bu kez ABD pazarında boy göstereceğini açıkladı. ABD Android pazarının büyük çoğunluğu Samsung tarafından domine edilirken, Google, Motorola ve diğer şirketlerin kalan kısmı paylaşmaya çalışıyor. Phone 2’nin arka tasarımı, Galaxy ve Pixel telefonların yanında farklı bir görünüm sunacağı için, perakende raflarında bir avantaj olabilir.

Phone 2’nin ABD’deki başarısı, kurulu düzenin oyuncularıyla rekabet edebilmesi için sadece ışık gösterisinden daha fazlasına ihtiyaç duyacağı bir gerçek. Ancak, 11 Temmuz’da yapılacak olan lansmanda, Phone 2’nin ne tür yeniliklerle geleceğini tam olarak göreceğiz.

Ve son olarak, Türkiye’deki teknoloji severler için bir hatırlatma: Nothing Phone 1, yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulmuştu. Nothing Phone 2’nin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsizken, Türkiye’deki teknoloji severler, Nothing’ın bu yeni hamlesini yakından takip ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER