Teknoloji

Yakında tanıtılacak Nothing Phone 1 bu sefer önden görülüyor – Video

nothing phone 1

OnePlus’ın kurucu ortağı Carl Pei tarafından kurulan şirket olan Nothing, ilk akıllı telefonunu piyasaya sürmeye çok yakın. Pei, daha önceki zamanlarda olduğu gibi, şirketin 12 Temmuz’daki lansmanı öncesinde heyecan dalgasını artırmak için Nothing Phone 1 adını taşıyacak telefonla ilgili ufak ufak ipuçları vermeyi sürdürüyor.

YouTube yapımcısı MKBHD sayesinde ilk Nothing Phone 1 modelini önden ilk kez görme şansıan eriştik. MKBHD çoğunlukla telefonun tasarımına, özellikle de arkadaki “glif” arayüzüne odaklanıyor. Bu, içindeki çeşitli donanımların tasarımıyla örtüşecek tuhaf görünüşlü ve arka aydınlatmalı bir tasarımı sergiliyor.

MKBHD, kullanıcıların arka aydınlatmayı nasıl kontrol edebileceğini anlatıyor. Bildirimleri ışıklarla senkronize edebilir ve zil sesine denk gelen çeşitli programlanabilir “ışık gösterileri” kullanabilirsiniz.

Ayrıca telefonu ilk kez görme şansını da video sayesinde elde ediyoruz. Selfie kamerası için sol üst köşede bir ekran deliği bulunuyor. Düz bir ekran var ve çevresinde oldukça belirgin bir çerçeve var. Çerçeve simetrik olmakla birlikte telefona hoş bir hava veriyor.

Nothing Phone 1 ile ilgili teknik ayrıntılar henüz netleşmedi

Ne yazık ki, Nothing Phone 1 ön inceleme videosu, en çok bilmek istediğimiz ayrıntıların üzerinden geçmiyor. Teknik özellikler, kamera donanımına ait bilgiler, yüklü gelecek uygulamalar gibi detayları bilmiyoruz. MKBHD, yalnızca cihazın arka aydınlatması ve temel tasarımı hakkında konuşmasına “izin verildiğini” söylüyor.

Cihazın resmi tanıtımı daha da yaklaştıkça, muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde Nothing Phone 1 ile ilgili daha fazla ayrıntıya sahip olacağız. Gelişmeleri burada aktarmaya devam edeceğiz.

İLGİLİ HABERLER