Teknoloji

Nothing Phone 1 iki videoda birden boy gösterdi

nothing phone 1
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nothing’in ilk akıllı telefonu Nothing Phone 1 önümüzdeki ay tanıtılacak. Tanıtım etkinliği öncesinde heyecanı artırmak isteyen şirket telefonun arka panelini önce kısmen, daha sonra da tamamen göstermişti.

Phone 1’le ilgili paylaşımlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Akıllı telefon şimdi de iki videoda birden boy gösteriyor. Rafael Zeier ve Das Kann Was isimli YouTube kanallarında yayınlanan videolar, telefonun tasarımını daha net görmeyi sağlıyor.

Düz bir tasarıma sahip olan telefonun çerçevesindeki anten şeritleri, metal kasanın varlığını doğruluyor. Sağ kenardaki güç butonu ve sol kenardaki ses kontrol tuşları da videolarda görülüyor. Alt kenarda ise USB-C girişine hoparlör ızgarası ve mikrofon eşlik ediyor.

Telefonun parlak ışıkları da videolarda göze çarpıyor. Oldukça havalı görünen bu ışıkların sadece bildirim geldiği zaman yanıp sönmesi muhtemel olsa da, henüz bu konuda net bir bilgi mevcut değil.

Nothing Phone 1, 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Ancak tanıtım etkinliği öncesinde Nothing’in heyecanı artırmak adına yeni detaylar paylaşması kesin görünüyor.

İLGİLİ HABERLER