Teknoloji

Nothing iki yeni telefon üstünde çalışıyor

nothing phone 2a

Nothing kısa süre önce Phone (2a) modelini duyurmuş ve portföyüne orta üst sınıfta konumlanan Phone (1) ve Phone (2)’ye kıyasla görece daha uygun fiyatlı bir seçenek eklemişti. Yeni bir sızıntı, şirketin iki telefon üstünde çalıştığını gösteriyor.

Dylan Roussel’in X’te yaptığı paylaşıma göre, Nothing’in yeni telefonları hâlihazırda şirket içinde PacMan Pro ve Tetris kod adlarıyla anılıyor. Paylaşımda bu telefonlarla ilgili başka bir detay yer almıyor.

Peki bu telefonlar ne olabilir? Phone (2a), Aerodactyl ve PacMan olmak üzere iki kod adına sahipti. Yeni sızan kod isimlerinden birinin PacMan Pro olması, şirketin bir Phone (2a) versiyonu üstünde çalıştığını gösteriyor. Bir süre önce Phone (2a)’nın topluluk versiyonunun hazırlandığı şirket tarafından doğrulanmıştı. PacMan Pro’nun bu cihaz olması ihtimali yüksek görünüyor.

Tetris kod adlı cihaz büyük ihtimalle Nothing Phone (3)

Tetris kod adlı cihazın ise Phone (3) olduğu tahmin ediliyor. Nothing’in 2024’te ana telefon serisine bir ekleme yapmadığını hatırlatmakta fayda var. Phone (2) geçtiğimiz yılın temmuz ayında tanıtılmıştı. Dolayısıyla Phone (3) ile tanışmak için de bir süre beklemek gerekecek gibi görünüyor.

Nothing’in gündeminde öncelikli madde, şirketin 18 Nisan’da düzenleyeceği etkinlik. Bu etkinlikte Ear (3) kablosuz kulaklığın tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER