Teknoloji

Nothing Ear 1 aktif gürültü engelleme özelliğiyle gelecek

nothing ear 1
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın kurucusu Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, Ear 1 isimli kulaklığını 27 Temmuz’da gözler önüne çıkaracak. TechCrunch sitesine konuşan Pei, kulaklığın ABD’de 99 dolar karşılığında satılacağını belirtti. Ear 1 Avrupa’da 99 avro, İngiltere’de ise 99 pound karşılığında satılacak.

Pei kulaklıkta aktif gürültü engelleme özelliğinin mevcut olacağını da dile getirdi. Kablosuz kulaklık tanıtılmasının ardından ABD, Avrupa ve İngiltere’nin yanı sıra Hindistan’da da satışa sunulacak.

Ear 1’ın aktif gürültü engelleme özelliğiyle Apple’ın AirPods Pro’suna rakip olacağını tahmin etmek pek zor değil. Ancak söz konusu özelliğin orta segment tamamen kablosuz kulaklıklar için giderek standart hâle geldiğini de belirtmek gerekiyor.

Carl Pei, TechCrunch’a yaptığı açıklamada Nothing Ear 1 dışındaki konulara da değindi. Pei, Essential markasını satın alınması konusunda da bilgi verdi. Pei, Essential’ın da isim bulma sürecinde gündeme aldıkları seçeneklerden biri olduğunu ve bu nedenle markayı satın aldıklarını belirtti. Pei, Essential markasıyla ilgili şimdilik planlarının olmadığını da sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER