Teknoloji

Nothing Ear 1 kablosuz kulaklığın tanıtım tarihi belli oldu

nothing ear 1

OnePlus’ın kurucusu ve eski CEO’su Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, Ear 1 adıyla anılan kablosuz kulaklığını tanıtacağı tarihi açıkladı. 27 Temmuz’da tanıtılacak Ear 1, Nothing’in ilk ürünü olacak.

Nothing şimdilik pek fazla detay paylaşmış değil. Ancak şirketten medya kuruluşlarına gönderilen davetiyede “işlenmemiş güzellik ve titiz mühendislik saf bir ses deneyimi için bir araya gelecek” ifadesi yer alıyor.

Bu havalı ve muğlak açıklamaya ek olarak, Nothing ürünlerinin nasıl görüneceği konusunda başka ipuçları da veriyor. Şirketin paylaşımları, ürünlerde şeffaf unsurların kullanılması ihtimalinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.

Ear 1 adını taşıyacağı mayıs ayında belli olan kulaklığın haziran ayında tanıtılması bekleniyordu. Ancak açıklanan tarih, şirketin planlarında bazı sapmaların olduğunu gösteriyor.

Nothing Ear 1 ile ilgili bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak Nothing’in Ear 1 ile sınırlı kalmayacağı ve kısa süre içinde portföyüne başka ürünler eklemesine de kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER