Teknoloji

Nokia Lumia 630 ile ilgili yeni sızıntılar 5 MP kamerayı işaret ediyor

Nokia Lumia 630 ile ilgili ilk sızıntılar geçtiğimiz ay ortaya saçılmış, ekran üstü navigasyon tuşlarına sahip ilk Windows telefonunun yolda olduğundan bahsedilmişti. Bu telefon yeniden kendini gösterdi, Microsoft’un gelecek ayın başında düzenleyeceği Build 2014 konferansında beklenen muhtemel tanıtımdan önce bir fikir edinme fırsatı doğdu.

nokia-lumia-630-evleaks-220314

Genellikle fotoğraf makinesi ve kamera testleriyle bilinen Sofica, bu telefonun CamSpeed testinde RM-964 model numarasına sahip olduğunu kaydetti. Hindistan merkezli sevkiyat veri sitesi Zauba’ya göre bu model numarası Nokia Lumia 630’a denk düşüyor.

Nokia Lumia 630’un arkasında 5 megapiksel ve flaşsız kameranın bulunduğu belirtiliyor. Bu da @evleaks sitesinin, telefona ait olduğunu öne sürerek paylaştığı fotoğrafla uyumluluk gösteriyor. Zauba’nın sızdırdığına göre bu telefon yaklaşık 250 TL’ye karşılık gelen bir fiyattan Hindistan’da satışa sunulacak.

CamSpeed verilerine göre Lumia 630, 8.10.12324.0 versiyon numaralı Windows Phone 8.1 sürümüyle çalışacak. Bu telefon piyasadaki en ucuz Windows Phone 8.1 telefonlarından biri olacak gibi görünüyor.

Her ne kadar Lumia 630 ile ilgili olarak sızan son veriler Hindistan kaynaklı olsa da, Lumia 630’un dünyanın farklı pazarlarında da piyasaya çıkacağını tahmin ediyoruz.

İlgili >> NokiaPowerUser, Twitter (@SoficaLtd)

İLGİLİ HABERLER