Teknoloji

Nokia’nın yarın tanıtacağı BÜYÜK ŞEY Lumia 625 mi? (güncellendi)

Nokia bugün turuncu renkli zemin üzerine yerleştirilmiş logosu ve “BÜYÜK bir şeyin” yolda olduğu şeklindeki mesajıyla yeni bir ürünün yolda olduğu mesajını verdi. Yarın gerçekleşecek olan tanıtım öncesinde gözler geçtiğimiz günlerde detayları internete sızan Nokia Lumia 625’e çevrildi.

nokia-something-big-220713

Nokia Lumia 625’e Çinli idari kuruluşun kayıtlarında rastlanmıştı. Kayıtlara göre telefonda 4.7 inç WVGA ekran, 512 MB RAM, çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci gibi teknik özellikler bulunuyordu. Her ne kadar büyük ekranlı bir cihaz olsa da, Nokia Lumia 625 genellikle orta sınıfı hedefleyecek bir cihaz gibi görünüyordu.

Kayıtlarına Çin’in yetkili kuruluşunda rastlanması ve teknik özellikleri itibarıyla bu telefonun Çin pazarına özel bir telefon olduğunu düşünmüştük. Ancak telefonun kayıtlarına ABD Federal İletişim Komisyonu’na yapılan başvuruda rastlanması müstakbel Lumia 625’in dünyanın farklı noktalarında satışa sunulabileceğini gösteriyor.

Bu arada FCC kayıtlarında RM-941 kod numarasıyla anılan cihazın arkasında 5 megapiksel, önündeyse VGA çözünürlük destekli ikinci bir kameranın bulunduğu belirtiliyor.

Nokia Lumia 625’in mi, yoksa başka bir cihazın mı çıkacağını yarın itibarıyla öğrenmiş olacağız. Duyuru Türkiye saatiyle sabah 11’de yapılacak. Gelişmeleri de her zaman olduğu gibi yine Teknoblog’da bulacaksınız.

İlgili >> PhoneArena, Nokia Conversations

Güncelleme: Aşağıdaki tanıtım materyali yarın tanıtılacak olan telefonun Lumia 625 olacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor. Dokümanda yer alan teknik özellikler yukarıda dile getirdiklerimizle de uyuşuyor.

nokia-lumia-625-tanitim-sizinti-220713

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER