Teknoloji

Nokia E71 Türkiye’de

Haziran ayında duyurusu yapılan Nokia’nın E serisi üyelerinden E71 Türkiye’de de satışa çıkıyor. Bu ürün Turkcell’in İşTcell Mobil Ofis portföyüne dahil olacak.

Nokia Türkiye, E71 modelinin Türkiye’de satışının başlamasıyla ilgili bir basın bülteni yayınladı. Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong şu sözlerle tanıtıyor: ?Nokia E71 kişisel ve iş e-posta hesaplarına hızlı ve kolaylıkla erişme ihtiyacı duyan mobil kullanıcılar için tasarlanan mükemmel bir cihaz. Bu çok özel ürünümüzü Turkcell?in İşTcell Mobil Ofis portföyüne dahil etmekten dolayı çok mutluyuz. Nokia E71 ile kullanıcılarımızdan aldığımız geribildirimler doğrultusunda, takvim ve rehbere tek tuşla erişme olanağı da sunuyoruz. Temel malzeme olarak kullanılan paslanmaz çelik, Nokia E71?e ilave güç ve mükemmellik kazandırdı. Tüm bunlara ilave olarak bu yeni modelimiz kullanıcıların arzu ettikleri multimedya özelliklerini sunuyor.?

Gelişmiş işlevler, her yönüyle benzersiz tasarım
İncelik ve rahatlığı bir arada seven tarz sahiplerinin ?farklı yerde, farklı tarz? ilkesine yönelik olarak üretilen Nokia E71, istendiğinde kolaylıkla değiştirilebilen modlara da sahip bulunuyor. Tek tuşla değişen ekran seçenekleri sayesinde gerektiğinde özel alan ve iş yaşamını birbirinden ayırmayı mümkün kılan tasarımı, Nokia E71?i benzerlerinden ayırıyor.

Nokia E71, paslanmaz çelik dış yüzeyi, grafik tasarımları ile her açıdan Nokia kalitesini ve ustalığını sergiliyor. Parlak, renkli ekran ile tamamlanan şık metal yüzey, Nokia E71?in basit kullanıcı arayüzünü yansıtıyor. Tek ya da çift elle kullanılabilen Nokia E71, ufak boyutu ve özel olarak tasarlanan tuş takımı ile ergonomik kullanım sağlıyor.

Daima eğlenceli
Nokia E71 e-posta ve kişisel bilgi yönetim işlevlerine ilave olarak, profesyonel kullanıcıların cep telefonlarından bekledikleri harita, müzik ve ortam paylaşım servislerini içeren en yeni Ovi servislerini de destekliyor; Ayrıca, HSDPA* ile hızlı ve kusursuz tarama, kablosuz LAN ve 3G*, Yardımlı GPS (A-GPS) ve navigasyon için Nokia Maps uygulaması, hafıza kartı ile 8GB?ye kadar desteklenen müzikçalar ve otofokus özellikli 3,2 megapiksel kamera işlevleri de sunuyor.

E-postalara tek tuşla, kolay erişim
Nokia E71 kişisel ve iş için kullanılan e-posta hesaplarında yükleme ve kullanım kolaylığı sağlayan işlevler ile donatıldı. İşte Microsoft Exchange kullanan kişiler, Nokia E71?e önceden yüklü olarak bulunan Mail for Exchange mobil e-posta istemcisi ile e-postalarına erişebiliyorlar. Yeni Nokia Eseries modelleri; e-postalara, takvime, rehbere ve görevlere güvenilir ve gerçek zamanlı erişim sağlıyor. Ayrıca, kullanıcılar Word, Excel, Powerpoint ya da PDF dosyaları gibi ekleri doğrudan cihazlarına indirebiliyorlar.

Nokia E71 Gmail, Yahoo! mail ve Hotmail gibi dünya çapında bini aşkın İnternet servis sağlayıcısının (ISP) e-posta hesaplarını destekliyor. Ayrıca, Seven ve Visto gibi üçüncü şahıs e-posta çözümlerinin yanı sıra Nokia Intellisync Wireless Email (Nokia Intellisync Kablosuz E-Posta) çözümünü de destekliyor.

Her ölçekteki işletmeler için
Kuruma özel uygulama desteği sunan Nokia Eseries ürün grubu, Nokia ile genişliyor. Profesyonel kullanıcılara ve küçük işletmelere hitap eden Nokia E71 hem cihaz hafızası hem de hafıza kartı için dahili şifreleme gibi kurumsal düzeyde zengin işlevler de içeriyor. Ayrıca, profesyonel kullanıcıların şirket intranetine erişmelerini sağlayan bütünleşik mobil VPN desteği ve kurumsal bilgilerin korunması için ?kilitle ve sil? özelliği de sunuyor. Tüm bunlara ilave olarak, BT departmanlarına cihaz yönetiminin yanı sıra güvenlik ayarlarını, kurumsal uygulamalarını, verileri ve gelişmiş sesli işlevleri etkin bir biçimde yönetme olanağı tanıyan temel teknolojileri de bünyesinde barındırıyor.

İşTcell Mobil Ofis ve Nokia E71 buluşması
Nokia E71, Turkcell?in İşTcell Mobil Ofis kampanyası ile kullanıcılarıyla buluşuyor. Tüketiciler 12, 18 ya da 24 aylık İşTcell MobilOfis internet paketi aboneliği karşılığında Nokia E71?e ücretsiz sahip olabiliyor. İşTcell Mobil Ofis kampanyasıyla tüketicilerin beğenisine sunulan Nokia E71 hem profesyonellere, hem de telefonuyla tarzını bütünleştirmek isteyen herkese ideal bir seçenek sunuyor. Ayrıntılı bilgi Turkcell İletişim Merkezleri ve www.turkcell.com.tr?den edinilebilir.

* Operatör ve/veya servis sağlayıcı desteği gerektirmektedir.

İLGİLİ HABERLER