Manşetler

Nokia 701, Play 360 ve BH-111 kutusundan çıkıyor – Video

Nokia’nın Türkiye piyasasına sunduğu üç yeni ürün Teknoblog Test Merkezi’nde. Vodafone tarafından bir süredir Türkiye’de satılmakta olan Symbian Belle işletim sistemli Nokia 701, kullanıcılara müziği her yerde paylaşma imkânı sunan, rahat taşınabilir ve NFC destekli Nokia Play 360 ve BH-111 Bluetooth kulaklık inceleme için elimize ulaştı.

Söz konusu ürünlerin detaylı incelemelerini çok yakında Teknoblog’da buluyor olacaksınız. Şimdilik sizleri bu ürünlerin kutu açma olayıyla başbaşa bırakalım. Bu arada kısıtlı da olsa ön izlenimlerimizden bahsedecek olursak; Nokia C7 ile aynı kasaya sahip olan Nokia 701 sahip olduğu 1 GHz’lik işlemci sayesinde Symbian Belle’i rahat bir şekilde çalıştırıyor. Belle ile birlikte Symbian’ın sunduğu kullanıcı arayüzü üst seviyeye taşınmış. Nokia 701’in Play 360 ile eşlenmesi NFC desteği sayesinde kolay bir şekilde gerçekleşiyor. BH-111 ile eşleme içinse Bluetooth’un alıştığımız eşleme yöntemini kullanmak gerekiyor.

Play 360’ın tatmin edici bir ses verdiğini söyleyebiliriz. Ürünün herhangi bir kabloya bağlı olmadan, pil üzerinden çalışması hareket özgürlüğü sunuyor. BH-111’in de ses kalitesi iyi. Mevcutta gelen topuzlar kulağa biraz büyük gelse de kutuda farklı kulak büyüklükleri için alternatiflerin bulunması iyi. Şimdilik bu kadar ön bilgi verelim ve detayları çok yakındaki daha ayrıntılı incelemede bulacağınızı belirtelim.

Video: Nokia 701, Play 360 ve BH-111 Kutusundan Çıkıyor

İLGİLİ HABERLER