Eğlence

No Man’s Sky Switch versiyonunun yayın tarihi belli oldu

no man's sky switch

No Man’s Sky Switch oyuncularıyla sonunda buluşuyor. Oyun, 7 Ekim’de Nintendo’nun en yeni konsolunda oynanabilecek. Daha önce oyunun yaz mevsimi içinde Switch’e geleceği belirtilmişti. Dolayısıyla teknik açıdan birkaç haftalık bir gecikmeden bahsetmek mümkün.

No Man’s Sky 2016’da PC ve PlayStation 4 için yayınlanmıştı. Bundan iki yıl sonra ise Xbox One’a gelmişti. Oyunun Switch’e gelişinin ise bir hayli geciktiği söylenebilir. Switch sahipleri, oyuna şimdiye kadar eklenen tüm özelliklere ilk günden itibaren erişebilecek. No Man’s Sky oyuncularının hâlihazırda çıkış tarihine kıyasla çok daha iyi bir deneyim yaşadığı söylenebilir.

Oyunun Switch’in “eskimiş” donanımında nasıl çalışacağı konusunda akıllarda bazı soru işaretleri mevcut. Hello Games, bu endişeleri gidermek için YouTube hesabında bir video paylaştı. Hemen aşağıda izleyebileceğiniz bu videoda oyun Switch’te sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor.

No Man’s Sky Switch versiyonu 7 Ekim’de hem fiziksel hem de dijital olarak yayınlanacak. Aynı tarihte oyunun PS5 versiyonunun fiziksel kopyası da raflardaki yerini alacak. No Man’s Sky bu yıl bitmeden iPad ve Mac’e de gelecek.

İLGİLİ HABERLER