EğlenceTeknoloji

Nintendo Switch’e gelecek yeni bağımsız oyunlar

nintendo switch exit the gungeon

Nintendo, gerçekleştirdiği en son Indie World Showcase video yayınında Nintendo Switch’e gelecek yeni bağımsız oyunların duyurusunu gerçekleştirdi. Aşağıda bu yayının öne çıkan bazı önemli detayları yer alıyor.

Enter the Gungeon gibi popüler bir oyunun içinden çıkmış olan Exit the Gungeon, oyun konsolları içinde de özel olarak, dün itibarıyla Nintendo Switch sahiplerine sunuldu. Exit the Gungeon ilk olarak Eylül 2019’da Apple Arcade platformunda çıkmıştı. Oyun ilk kez konsol dünyasına da giriş yapmış oldu.

PixelJunk Eden gibi etkileyici bir oyunun da takipçisi geliyor. İlk oyunda, bitkilerle dolu seviyelerde zıplamak, sallanmak ve kendinizi yeni alanlara götürebilecek yeni bitkilere dönüşecek olan çiçek açan tohumlara bağlamak için küçük bir “Grimp” olarak oynadınız. İlk PixelJunk Eden oyunu renkli bir görünüme ve hoş sayılabilecek tekno tarzında tempolara sahipti. PixelJunk Eden 2 ise bu unsurlardan daha fazlasını içeriyor. Oyun önümüzdeki yaz Switch’e geliyor.

pixel junk eden 2

No Man’s Sky‘ın arkasındaki stüdyo olan Hello Games yeni bir macera oyunuyla geliyor. Yeni oyun Zelda ve Journey oyunları arasında bir yerlerde olacak. Muhtemelen ikisinin karışımı bir oyun göreceğiz. Zindanlarda, hepsi duygusal bir hikaye ile desteklenen çok eğlenceli bulmacalar içeriyor gibi görünüyor. Oyun yazın Switch’e geliyor.

VVVVVV yapımcısı Terry Cavanagh’ın yeni oyunu Dicey Dungeons, zindanda ilerlerken kartları ve sihirleri etkinleştirmek için zar attığınız bir oyun. Geçen yıl bu oyunun Switch’e geleceği açıklanmıştı. Oyunun nasıl bir deneyim sunduğunu ilk kez görme imkanı elde ettik. Dicey Dungeons oyununun 2020 yılı içinde Switch’e gelmesi bekleniyor.

Nintendo’nun Switch ile ilgili duyurularını içeren detayları burada bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER