Teknoloji

Nintendo Zelda temalı Game & Watch çıkaracak

nintendo zelda

Nintendo, The Legend of Zelda’nın 35. yaşını kutlamak için Zelda temalı bir Game & Watch konsol çıkaracak. Altın ve yeşil tonlarının kullanıldığı konsolda dört oyun da ön yüklü olarak sunulacak.

The Legend of Zelda serisinin ilk oyunu, takipçisi Zelda II: The Adventure of Link, The Legend of Zelda: Link’s Awakening bu konsolda oyuncularla buluşacak. Dördüncü oyun ise Game & Watch Vermin olacak. Ancak Link’in karakteri orijinal karakterin üzerine yerleştirilecek. Konsol dijital saat ve zamanlayıcı olarak da kullanılabilecek.

Konsol, ABD’de 12 Kasım’da 49.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Daha önceki Game & Watch konsolu da Mario’nun 35. yaşını kutlamak için çıkarılmıştı. Bu konsolda Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2 ve Game & Watch Ball olmak üzere üç oyun bulunuyordu.

Nintendo Zelda temalı Game & Watch konsolunda da Mario temalı versiyondakine benzer bir LCD ekran sunacak. İki konsolun tasarımının da benzer olduğu görülüyor. Yeni konsolun da USB-C üzerinden şarj edilebilmesi muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER