Teknoloji

Nintendo Fortnite temalı özel üretim Switch’i tanıttı

nintendo switch fortnite

Oyun konsolu üreticileri zaman zaman konsollarını belli oyunlara özel versiyonlarını hazırlıyor. Bunun en son örneği, Nintendo’dan geldi. Fortnite temalı Nintendo Switch, 30 Ekim’de Avrupa’da satışa sunulacak. Bu özel versiyonda konsolun ve dock’un arkasında Fortnite temalı desenler bulunuyor. Joy-Con kumandalar ise sarı ve mavi renklerle gelecek.

Fortnite’ın ön yüklü olarak geleceği oyunda oyunculara 2000 V-Bucks armağan edilecek. Kutudan WildCat paketi için indirme kodu da çıkacak. Böylelikle oyuncular farklı stilleri deneme imkanına da sahip olacak.

Fortnite ve Switch için geçmişte de çeşitli paketler sunulmuştu. Ancak yeni versiyonda konsolun tasarımı da Fortnite’a özel hâle geliyor. Yeni pakette Joy-Con renklerinin değişmesi ve ücretsiz olarak verilen V-Bucks miktarının artması da dikkat çekiyor.

nintendo switch fortnite

Nintendo, Fortnite temalı Switch için şimdilik sadece Avrupa çıkış tarihini duyurdu. Konsolun başka bölgelerde de satışa sunulması muhtemel olsa da, henüz bu konudaki bilgiler netleşmiş değil. Bu özel versiyonun fiyatı da şu an için açıklanmadı. Ancak Nintendo’nun geçmişte Fortnite paketlerini de normal Switch ile aynı ücret karşılığında sattığını hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER