EğlenceTeknoloji

Nintendo E3 2019 duyuruları: Animal Crossing’in çıkışı gecikiyor

E3 2019’un beklenen en büyük basın konferanslarından bir tanesi de Nintendo tarafından gerçekleştirildi. Böylelikle eksik parça kalmamış oldu. Nintendo’nun toplantısı bombardıman niteliğinde duyurularla dolu biçimde geçti. Ne var ki, her biri çok da iyi haber sayılmazdı.

Örneğin, uzun zamandır beklenen, Nintendo Switch’e özel Animal Crossing’in gecikeceği duyuruldu. Ancak Nintendo oyun tutkunlarını heyecanlandıracak birtakım yenilikler de paylaşıldı. Smash Bros. için yeni savaşçılar, Link’in Awakening oyununun çıkış tarihi ve mevcut oyunlar için yeni platformlar bunların arasında yer alıyor. Aşağıda Nintendo E3 2019 basın konferansının öne çıkan satır başlarını paylaşıyoruz:

Breath of the Wild‘ın devamı geliyor

Nintendo en şaşırtıcı duyuruyu en sona sakladı. Nintendo, kıymetli oyunlarından biri olan Legend of Zelda: Breath of Wild’ın devamı niteliğinde yeni bir oyunu hazırladığının işaretini verdi. Oyun hakkında henüz bir detay yok, ancak görüntülenen kısa tanıtıma baktığımızda, daha karanlık bir tona sahip olacağını görüyoruz.

Super Smash Bros. Ultimate için yeni savaşçılar

Smash Ultimate‘e katılan en son savaşçılar Dragon Quest‘in kahramanı ve hayranların favorilerinden Banjo-Kazooie oluyor. Bu ikili giderek daha garip hâle gelen bir oyuncu kadrosu oluşturmaya yardımcı oluyor. DQ’nun kahramanı bu yaz gelecek ve biçim değiştirme yeteneği bulunacak. Banjo ise sonbaharda gelecek.

Luigi’s Mansion 3 mükemmel görünüyor

Luigi’s Mansion en büyük Nintendo oyunlarından biri olmayabilir, ancak en son üyesi sayesinde bu seri yeni zirvelere taşınacak gibi görünüyor. Korku ve komedinin etkileyici bir birleşimini sunan bu oyun hayaletleri paramparça etmenize izin veriyor. Aynı zamanda birlikte oyun imkanı var. Bir kişi Googi’yi serbest bırakma rolünü üstlenebiliyor. Luigi’s Mansion 3 bu yıl bitmeden Switch’e gelecek.

Dark Crystal Final Fantasy Tactics ile buluşuyor

Final Fantasy Tactics‘in biraz Jim Henson ruhunu taşımasını arzu ediyorsanız, bu oyun sizin için ideal olabilir. Nintendo Switch, Netflix’in The Dark Crystal: Age of Resistance adlı yapımını temel alan yeni bir sıra tabanlı strateji oyunuyla tanışıyor. Görünüşe göre, bu oyun kendisine belirli bir hayran kitlesi oluşturacak.

Link’s Awakening çıkış tarihi açıklandı

The Legend of Zelda: Link’s Awakening hiç olmadığı kadar çekici görünüyor. Üstelik şimdi bu oyunun ne zamandan itibaren oynanabileceğini de biliyoruz. Switch versiyonu 20 Eylül’de çıkıyor. Hayran bıraktıracak görsellere ek olarak, oyun zorlayıcı zindanlar tasarlayabileceğiniz yeni bir mod da içeriyor.

Geralt her yere taşınabilecek

The Witcher 3: Wild Hunt geçtiğimiz on yılın en iyi rol yapma oyunlarından bir tanesi ve çok yakında bu oyunu hareket hâlindeyken de oynayabileceksiniz. Oyunun eksiksiz bir sürümü Switch’e geliyor. Henüz çıkış tarihi açıklanmadı, ancak 2019 bitmeden çıkmasını bekliyoruz.

Switch’te daha fazla Resident Evil heyecanı

Nintendo Switch’te oynanabilen birçok Resident Evil oyunu bulunuyor. Ancak çok yakında korku serisinin fazla öne çıkmayan iki oyunu da taşınabilir konsola gelecek. Hem Resident Evil 5 hem de 6 bu sonbaharda çıkacak.

No More Heroes 3 duyuruldu

Goichi Suda No More Heroes 2‘nin takipçisiyle geri dönüyor. Oyun hayal edemeyeceğiniz seviyede absürd görünmekle birlikte, bu sefer uçan makineleri de görüyoruz. Oyunun 2020’de çıkacağı kaydedildi.

Daemon X Machina‘nın çıkış tarihi açıklandı

Geçen yıl E3’te Daemon X Machina‘ya ilk bakışı atma fırsatı elde etmiştik. Ve oldukça heyecanlı görünüyordu. Yeni bir fragman yayınlandı ve heyecan seviyesinin değişmediğini görüyoruz. Oyun 13 Eylül’de çıkıyor.

Panzer Dragoon Switch’in yolunu tutuyor

Klasik Sega Saturn nişancısı Panzer Dragoon yeniden yapıldı ve Switch’e geliyor. Yeni versiyon genişletilmiş grafiklere sahip. Bunun dışında orijinalin aynısı gibi görünüyor. Önümüzdeki kış çıkacak.

Pokémon Sword ve Shield‘a Pokéball Plus desteği

Eğer kenarda duran Pokéball Plus’ınız varsa, sizin için iyi bir haberimiz var. Bunu yakında Switch için çıkacak Pokémon Sword ve Shield‘da kullanmak mümkün olacak. Pokéball Let’s Go’da olduğu gibi bir kumanda işlevi görmeyecek, ancak bunları yaratıkları oyundan çıkarıp gerçek dünyaya taşımak için kullanabilirsiniz. Bunun karşılığında çeşitli bonuslar sizi bekliyor.

Cadence of Hyrule çıkıyor

Geçen mart ayındaki GDC’nin en büyük sürprizlerinden bir tanesi Cadence of Hyrule olmuştu. Bu oyun Zelda serisinden çıkıyor ve bağımsız geliştiriciler tarafından tasarlanıyor. 13 Haziran’da Switch’e geliyor.

Animal Crossing‘in çıkışı gecikiyor

Nintendo Switch için 2019’da çıkacağı söylenen Animal Crossing‘in çıkışı 20 Mart 2020’ye ertelendi. New Horizons adını taşıyan yeni oyun oldukça etkileyici ve mükemmel görünüyor. Yeni oyunda oyunculara ıssız bir adada topluluk kurma görevi veriliyor.

Alien: Isolation ve Dauntless Switch versiyonları çıkıyor

Birbirinden çok farklı iki oyun Switch için çıkıyor. Bunlardan bir tanesi Alien: Isolation. Bu oyunda oyuncular şaşırtıcı biçimde akıllı olan Xenomorph’tan kaçmaya çalışıyor. Bu oyuna ücretsiz oynanabilen canavar avcılığı oyunu Dauntless eşlik ediyor. Bu oyun da PC’den konsola geçiş yapıyor. Her iki oyun da yıl bitmeden çıkacak.

alien isolation

İLGİLİ HABERLER