EğlenceTeknoloji

Nintendo Animal Crossing için özel etkinlik gerçekleştirecek

nintendo animal crossing

Nintendo, 15 Ekim’de düzenleyeceği özel etkinlikte Animal Crossing oyuncularını bekleyen yenilikler konusunda bilgi verecek. Etkinliğin duyurusu Animal Crossing’in Twitter hesabı aracılığıyla yapılırken, yenilikler ve güncellemelerle ilgili olarak yaklaşık 20 dakika boyunca bilgi verileceği ifade edildi.

Animal Crossing: New Horizons için uzun süredir yeni içerikler çıkmış değil. Oyundaki köylüleri daha şık gösteren mevsimsel giyim unsurları sürekli olarak oyuna eklense de, yeni etkinliklerin dağıtımı ciddi anlamda yavaşlamıştı.

Bu yıl oyun içinde üç etkinlik gerçekleştirilmişti. Ocak ayında yapılan Festival partisini mayıs ayındaki Mayıs Günü ve Ulusal Müze Günü etkinlikleri takip etmişti. Bu süreçte oyuncuları mutlu etmek için Sanrio karakterlerinin ve Mario unsurlarının yer aldığı “çapraz oyun” etkinlikleri de yapılmıştı.

Nintendo yeni Animal Crossing güncellemesinin dağıtımına kasım ayında başlayacak. Bu güncelleme oyuna uzun süredir beklenen kafeyi de getirecek. Oyunun eski sürümlerinde oyuncular boş saatlerinde kafede oturabiliyor veya kahve çekirdeği veya mobilya karşılığında çalışabiliyordu.

İLGİLİ HABERLER