Teknoloji

Geleceğe Dönüş 2 ile tanınan Nike MAG Power Laces 2015’te satışa çıkacak

nike-mag-power-laces-080115

Pek çok sinemaseverin ve teknoloji meraklısının Geleceğe Dönüş 2’den aşina olduğu bağcıklarını otomatik olarak bağlayabilen ayakkabı Nike MAG Power Laces, 2015 içinde satışa sunulacak. Nike’ın bu özel modelini satışa çıkarmak için 2015’i seçmesiyse oldukça doğal ve mantıklı bir tercih. Zira Geleceğe Dönüş 2’de Doktor Emmett Brown ve Marty McFly, 2015 yılına seyahat ettiklerinde bu ayakkabılar görülmüştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRGeleceğe Dönüş 2 ve 2015 tahminleri: Hangileri gerçek oldu?

Nike, 2011 yılında da 1500 adet MAG üretmiş ve bunları Geleceğe Dönüş’ün başrol oyuncusu Michael J. Fox’un Parkinson ile mücadele vakfına katkı sağlamak için satmıştı. Ancak söz konusu ayakkabılara Power Laces adı verilen otomatik bağcık bağlama özelliğini yerleştirmeyen şirket, bu özellik için 2015 işaret etmişti.

Nike MAG Power Laces’in 2015 içinde piyasaya çıkacağını film için ayakkabıyı tasarlayan Tinker Hatfield duyururken, kesin çıkış tarihi ve fiyat konusunda bir bilgi verilmedi. 25-40 yaş kategorisinde filmin büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu göz önüne alınınca Nike Power MAG Laces’i pek çok kişinin ayağında görmek epey olası gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER