Teknoloji

Nike Apple Watch için spor ayakkabılarına uygun kayışlar çıkarıyor

nike apple watchNike Apple Watch için yeni bir kayış koleksiyonu çıkardı. Bu koleksiyon içinde yer alan kayışlar kendilerine karşılık gelen birer çift Nike spor ayakkabıyla eşleştirilebiliyor. “Day to Night”, yani “Gün Geceye” adını taşıyan bu koleksiyonda dört farklı renkte, terin buharlaşmasına da yardımcı olacak gözenekler bulunuyor.

Adının aksine, bu yeni Nike kayışları karanlıkta parlamıyor veya gerçek anlamda gündüzü geceye taşıyacak herhangi bir nitelik taşımıyor. Nike, bu ada daha çok mecazi bir anlam yüklüyor, insanların sabah antrenman yaparken kullandıkları kayışlarıyla geceleri de rahatlıkla davetlere gidebileceği vurgusunu yapıyor.

Nike, bu kayışları tasarlarken havanın karardığı sırada gökyüzünde oluşan tonlamalardan yararlandığını söylüyor. Hava kararırken gözünüzü şafağa çevirdiğinizde pembe veya lavanta renklerini ne kadar görebiliyoruz, burası tartışılır. Ancak Nike’ın Apple Watch kayışlarının renkleri epey çekici görünüyor.

Yeni Apple Watch kayışları 1 Haziran tarihi itibarıyla 49 dolarlık yurt dışı fiyatıyla Nike.com veya Nike mağazalarında satılacak. Apple’ın web sitesi üzerinden de haziran başı itibarıyla satışlar başlayacak. Spor ayakkabılarla kayışlar ayrı olarak satılacak, ancak isteyenler bunları çift hâlinde, 1 Hazirandan itibaren 190 dolarlık yurt dışı fiyatı karşılığında satın alabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Watch Series 2 İncelemesi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER