EğlenceManşetler

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi

netflix türkiye üyelik ücreti zam

Netflix bu yılın başlarında ABD fiyatlarında artışa gitmişti. Bunu başka ülkelerde ve doğal olarak Türkiye’de zammın izleyeceğini bekliyorduk ki, beklenen son birkaç ay sonra geldi. Netflix Türkiye üyelik ücretleri için yüzde 40 civarında zam yapıldı.

Netflix, fiyat artışını web sitesine yansıttı ve bu ay itibarıyla hizmete olanlar zamlı tarife üzerinden ücretlendirilecek. Eğer mevcut dönem faturanız kesildiyse, fiyat artışı bir sonraki ay faturanıza yansıtılacaktır.

Netflix paketleri ve yeni ücretleri

Netflix’in Temel, Standart ve Özel olmak üzere üç farklı izleme seçeneği bulunuyor. Bu paketlerin sahip olduğu özellikler ve yeni fiyatları aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Temel: Ayda 37,99 TL ücret.  İyi – SD (480p) video kalitesi. İstediğiniz telefonda, tablette, bilgisayarda veya TV’de izleyin. Aynı anda sadece tek bir cihazda içerik izleme imkanı.
  • Standart: Ayda 57,99 TL ücret. Daha Yüksek – Full HD (1080p) video kalitesi. İstediğiniz telefonda, tablette, bilgisayarda veya TV’de izleyin. Aynı anda 2 farklı cihazda içerik izleme imkanı.
  • Özel: Ayda 77,99 TL ücret. En İyi – Ultra HD (4K) ve HDR video kalitesi. İstediğiniz telefonda, tablette, bilgisayarda veya TV’de izleyin. Aynı anda 4 farklı cihazda içerik izleme imkanı.

Netflix eski ve yeni fiyat karşılaştırması

Aşağıdaki tablo sayesinde Netflix Türkiye üyelik ücreti ile ilgili eski ve yeni fiyat karşılaştırmasını görebilirsiniz:

[table id=60 /]

Netflix’i daha ucuza izlemenin yolları

Netflix’teki fiyat artışının etkilerini biraz olsun gidermenin çeşitli yolları var. Papara, Paycell gibi çeşitli ödeme uygulamaları, nakit iade kampanyaları aracılığıyla Netflix ücretinin bir kısmını geri ödüyor. Böylelikle toplamda Netflix aboneliğiniz biraz daha ucuza gelmiş oluyor. Söz konusu avantajlardan yararlanmak için ödeme uygulamalarından bir tanesini indirmeniz, üye olmanız, daha sonra bir kredi kartı oluşturarak Netflix ödeme bilgilerinde bu kart bilgilerini kullanmanız gerekiyor. İşte bazı Netflix indirim avantajları:

  • Papara: Her ay Netflix’te Papara Card ile yapacağınız toplam 30 TL’lik harcamanın yüzde 50’si hesabınıza geri ödeniyor. Her ay en fazla 15 TL nakit kazanabilirsiniz. Bu programın 2022 sonuna kadar geçerli olduğu belirtiliyor.
  • Paycell: 15 Nisan tarihine kadar geçerli kampanyada, aralarında Netflix’in de olduğu çeşitli dijital platformlarda üyeliklerini Paycell Kart ile yapanlar %50 Hediye Kazanıyor. Toplamda 30 TL’lik avantaj mevcut. Detayları kampanya sayfasında bulabilirsiniz.
  • Tosla: 30 Nisan tarihine kadar geçerli kampanyada, aralarında Netflix’in de bulunduğu servislerde 15 TL’ye kadar nakit iadesi alma imkanı var.
İLGİLİ HABERLER