Eğlence

Netflix Tudum 2022 etkinliğinin tarihini duyurdu

netflix türkiye

Netflix Tudum adını verdiği hayran etkinliğini 2022’de de gerçekleştirecek. Şirket bu yılki Tudum etkinliğinin 24 Eylül’de düzenleneceğini açıkladı. Etkinlik YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Etkinlikle ilgili tüm detaylar henüz açıklanmış değil. Ancak Netflix’ten yapılan açıklamada, etkinlikte 100’den fazla dizi ve filmden bahsedileceği belirtildi. Şirket etkinlik gününü bölgelere göre böleceğini de açıkladı. Güney Kore ile başlayacak etkinlik, Hindistan, ABD, Avrupa ve Latin Amerika ile devam edecek. Kapanış ise Japonya ile yapılacak.

Netflix geçtiğimiz yılki Tudum etkinliğinde Bridgerton, Stranger Things ve The Witcher gibi en popüler dizilerinden bazılarına yer vermişti. Bunlara ek olarak; The Sandman ve Cowboy Bebop gibi yapımlardan ilk görüntüler de bu etkinlikte paylaşılmıştı.

Netflix Tudum öncesinde başka bir etkinlik daha düzenlemişti

Netflix Tudum öncesinde Geeked Week etkinliğini gerçekleştirmişti. Şirket bu etkinlikte de önemli detaylar paylaşmış ve yeni yapımlarına dair bilgiler vermişti. Tim Burton imzalı Wednesday’in ilk fragmanının yayınlanmasının yanı sıra Netflix Games platformuna eklenecek bağımsız oyunların duyurusu da bu etkinlikte yapılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER