Eğlence

Netflix’ten Transformer üçlemesi için ilk fragman – Video

transformers netflix

Netflix, Transformers animasyon dizisi için hazırladığı ilk fragmanı yayınladı. Söz konusu fragman, Netflix’in popüler robotların hikayesinin köklerini nasıl anlatacağı konusunda daha somut bir fikir veriyor.

War for Cybertron (Cybertron için Savaş) üçlemesinin ilk bölümü olan “Siege” (Kuşatma) için hazırlanan fragmanda, Autobot’ların Decepticon’ların Allspark’ı keşfetmesini ve Transformer’ların özünü yok etmesini engellemek adına verdiği umutsuz mücadele gösteriliyor. Hikaye anlatımı çok karmaşık gibi görünmese de, resmedilen ortamın çocuklar için biraz kasvetli olduğu söylenebilir. Megatron’un Autobot’ların çabalarını “saldırgan” olarak tanımlaması da kulağa bir politika göndermesi gibi geliyor.

Fragman, yeni animasyonun çizgi tarzı konusunda da fikir edinmeyi sağlıyor. Fragman, çizgi dizide izleyicileri çok sayıda aksiyon ve kavga sahnesinin beklediğini de gösteriyor. Bu da, yapımcılar Rooster Teeth ve Polygon Pictures’ın Transformers’ı sevdiren temel nedenleri unutmadığı anlamına geliyor.

Yeni Transformers macerası, bu yıl içinde Netflix izleyicileriyle buluşacak. Ancak kesin yayın tarihi konusunda henüz bir bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER