Eğlence

Netflix Michael Fassbender ve David Fincher’ı buluşturan The Killer’ın fragmanını yayınladı

netflix the killer

Netflix The Killer filminin fragmanını yayınladı. Yönetmenliğini David Fincher’ın üstlendiği ve başrolü Michael Fassbender’in oynadığı filmin görüntü yönetmenliğini Eric Messerschmidt yaptı. Alexis Nolent (nam-ı diğer Matz) tarafından yazılan ve Luc Jacamon tarafından çizilen, aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan film, acımasız bir suikastçının hayatını konu alıyor.

Michael Fassbender, hedefini kıl payı ıskaladıktan sonra kendisini tehdit etmeye cüret edenlerin peşinde Paris’ten Dominik Cumhuriyeti’ne ve Amerika’ya sürüklenen acımasız bir suikastçiyi canlandırıyor. Senaryosunu Andrew Kevin Walker’ın kaleme aldığı filmde Fassbender’a Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte ve Tilda Swinton gibi isimler eşlik ediyor. 

David Fincher ve Netflix arasında çok uzun zamandır yakın bir iş birliği olduğu söylenebilir. Ünlü yönetmen, Netflix’in ilk orijinal yapımlarından biri olan House of Cards dizisinin yapımcılarından biriydi ve aynı zamanda iki bölümde de yönetmen koltuğuna da oturmuştu. Buna ek olarak; Mindhunter dizisinin künyesine de yapımcı olarak giren Fincher, bu dizinin yedi bölümünü yönetmişti.

Netflix The Killer filmini 10 Kasım’da yayınlayacak

Netflix The Killer filmini 10 Kasım’da tüm dünyada izleyicileriyle buluşturacak. Filmin prömiyeri 80. Venedik Film Festivali kapsamında gerçekleştirilmişti.

  • netflix the killer

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER