Eğlence

Netflix yeni animasyon dizisiyle izleyicileri yeniden Terminatör dünyasına götürecek

netflix terminatör

Netflix Terminatör dünyasından yeni bir macerayı animasyon dizisi olarak ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Şirket tarafından Geeked Week etkinliği kapsamında yapılan açıklamada, dizinin yakında izleyicilerle buluşacağı belirtildi. “Terminator: The Anime Series” adıyla ekranlara gelecek dizinin ilk tanıtımı da yine etkinlikte paylaşıldı.

Detaylar şu an için belirsizliğini korusa da, dizinin yapımcılığını Japon animasyon stüdyosu Production IG’nin üstleneceği biliniyor. Stüdyo, “Ghost in the Shell” filmini ve bu filmden çıkan TV dizisinin de yapımcısıydı.

Variety’nin haberine göre; Terminator: The Anime Series, izleyicileri Skynet AI’ın bağımsız hareket etmeye ve insanları hedef almaya başladığı 1997’nin ağustos ayına götürecek. Haberde dizide yeni karakterlerin de izleyicilerin karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Dizinin yazarı Mattson Tomlin, aynı zamanda yürütücü yapımcı ve baş sorumlu olacak. Tomlin, daha önce Skydance ve Project Power gibi işlerde senarist olarak karşımıza çıkmıştı.

Netflix Terminatör dizisini ne zaman yayınlayacak?

Netflix Terminatör animasyon dizisinden henüz bir görüntü paylaşmış değil. Dizinin yayın tarihi de belirsizliğini koruyor. Ancak önümüzdeki günlerde daha net fikir edinmeyi sağlayan bir fragmanın yayınlanması bekleniyor. Terminatör serisinden pek çok hikaye anlatılsa da, bunların hepsi izleyicileri etkilememişti. En başa dönmenin nasıl bir sonuç vereceğini ise Netflix’in dizisi sayesinde göreceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER