Eğlence

Netflix Tekken: Bloodline’ın yayın tarihini açıkladı

netflix tekken: bloodline

Netflix Tekken: Bloodline animasyon dizisinin yayın tarihini açıkladı. Bandai Namco’nun popüler dövüş oyununun dizisi, 18 Ağutos’ta ekrana gelecek. Pek çok dilde dublaj seçeneği sunulacak olan dizinin yeni fragmanı da yayınlandı.

Dizinin odak noktası Jin Kazama olacak ve Tekken 2 ile Tekken 3 arasında geçen dönem konu olarak işlenecek. Tekken 2’de Jin’in annesi Jun Kazama da Demir Yumruğun Kralı Turnuvası’nın katılımcılarından biriydi. Jin seriye annesini ve evini serinin kötü karakterlerinden biri olanOgre’ye kaybettikten sonra 1996 çıkışlı Tekken 3 ile giriş yapmıştı.

Dizide intikam peşinde olan Jin, dedesi ve turnuvanın kurucusu olan Heihachi Mishima tarafından eğitilecek. Fragmanda Heihachi’nin Jin’e “İçindeki pasif Kazama’yı bastır ve Mishima ateşini yak” tarzında bir cümle kurduğu duyuluyor. Heihachi serinin baş kötü karakteri olduğu için bu cümleye pek şaşırmamak gerekiyor.

Netflix Tekken: Bloodline için hazırladığı fragmanda Tekken hayranlarının oyunlardan aşina olduğu bazı karakterleri de gözler önüne seriyor. Bu karakterler arasında Hwoarang, Julia Chang, Nina Williams, Paul Phoenix, Ling Xiaoyu ve Heihachi’nin oğlu Kazuya Mishima da bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER