EğlenceManşetler

Netflix’te Şubat 2019’da hangi yeni filmler ve diziler var? – Video

Netflix Şubat 2019 için abonelerine hoşlarına gidecek sürprizler hazırladı. Klasik dizi ve filmler yüzünüzü güldürebilir.
netflix şubat 2019

Netflix Türkiye kataloğuna şubat ayında da yeni dizi, film ve belgeseller eklemeye devam ediyor. Netflix’te şubat ayında gösterime girecek film, dizi ve belgesellerin detayları için yazının devamına bekliyoruz.

The Umbrella Academy, süper kahramanlardan oluşan sorunlu bir ailenin, babalarını kaybetmelerinin ardındaki gizemi, kıyamet tehdidini ve çok daha fazlasını çözmek için 15 Şubat’ta Netflix ekranlarında olacak

Uzaylılarla temas kurmak için güneş sisteminde tehlikeli bir keşif yolculuğuna çıkan sekiz bilim insanı ve bir telepati uzmanının hikayesini anlatan, George R. R. Martin’in romanından uyarlanan psikolojik gerilim dizisi Nightflyers, 1 Şubat’ta Netflix’te gösterime giriyor.

Çok kazanan sanatçıların ve en büyük koleksiyoncuların sanat ticaretle buluştuğunda büyük bedeller ödediği Los Angeles’ın çağdaş sanat dünyasında geçen gerilim filmi Velvet Buzzsaw da 1 Şubat’ta Netflix ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Netflix orijinal yapımlarının yanı sıra How I Met Your Mother, Prison Break ve Sons of Anarchy gibi birbirinden farklı konulara sahip hit diziler, Liar Liar ve Apollo 13 gibi sevilen filmler de Şubat ayında Netflix Türkiye kataloğunda yerini alacak.

Netflix Orijinal Dizileri

THE UMBRELLA ACADEMY
15/02/19
Süper kahramanlardan oluşan sorunlu bir aile, babalarının ölümü ardındaki gizemi, kıyamet tehdidini ve çok daha fazlasını çözmek üzere bir araya gelir.

NIGHTFLYERS
01/02/19
George R.R. Martin’in kısa romanından uyarlanan dizi, uzaylılarla temas kurmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkan sekiz bilim insanı ile bir telepati uzmanını anlatıyor.

¡NAILED IT. MÈXICO
08/02/19
Eğlence, fondan ve gülünç derecede başarısız kekler Meksika’ya geliyor. Amatör aşçılar, para ödülü için karmaşık tatlıları tekrar yaratmaya çabalıyor.

SUBURRA
2. Sezon
22/02/19
Arsa, para ve güç mücadelesi yoğunlaşırken genç zıpçıktılar Aureliano, Spadino ve Lele, Roma’nın yeraltı dünyasının kontrolünü ele geçirme planları yapar.

WORKIN’ MOMS
22/02/19
Büyükanne ve büyükbabalardan bebeğe bakmasını istemekten doğum sonrası depresyonuna kadar, bu anneler doğumun ardından hayatın gerçekleriyle yüzleşiyor.

VAN HELSING
3. Sezon
26/02/19
Vanessa, üç yıl komada kaldıktan sonra vampirlerin istila ettiği bir dünyaya uyanır. Artık o ve hayatta kalan bir avuç insan yaşamları için savaşmak zorundadır.

STAR TREK: DISCOVERY
2. Sezon
Şubat
Galaksinin farklı yerlerindeki gizemli olaylar nedeniyle Discovery, geçici kaptanla yeni bir göreve gider. Bu kaptan Enterprise’dan Christopher Pike’tır.

ROMANCE IS A BONUS BOOK
05/02/19
Çalıştığı yayıncılık şirketinde bugüne kadarki en genç baş editör olan yetenekli yazar, işe çok ihtiyacı olan eski bir metin yazarının hayatına bulaşır.

Netflix Filmleri

VELVET BUZZSAW
01/02/19
Ölen aykırı bir sanatçının tabloları, sanat dünyasında fırtınalar estirir. Acaba bu cüretkâr eserler, yaratıcısının öfkeli ruhu tarafından lanetlenmiş midir?

ISN’T IT ROMANTIC
28/02/19
Tüm romantik şeylerden şüphe duyan bir mimar, bir gün gözlerini her şeyin ürpertici derecede kusursuz olduğu bir romantik komedi dünyasında açar. Rebel Wilson başrolde.

HIGH FLYING BIRD
08/02/19
NBA lokavtı temsil ettiği müthiş çaylağı oyun dışı bırakınca menajer Ray, kariyerlerini kurtarmak ve güçlü patronlara meydan okumak için bir plan yapar.

YUCATAN
15/02/19
Rakip üçkâğıtçılar, İspanya’dan Meksika’ya yapılan bir gemi yolculuğunda bir piyango talihlisini yaratıcı ve acımasız bir şekilde dolandırmaya çalışır.

Netflix Orijinal Belgeselleri

REMASTERED: THE TWO KILLINGS OF SAM COOKE
08/02/19
Bu araştırma, soul müziğin simge ismi Sam Cooke’un gizemli bir şekilde vurulmasını inceliyor. Cooke’un ölümü, sivil haklar hareketindeki önemli bir sesi susturmuştu.

CHEF’S TABLE
CİLT 6
22/02/19
Bu Emmy adayı dizide, yaratıcı yemekler ve baştan çıkarıcı tatlılarla gurme yemek kavramını baştan tanımlayan, dünyanın farklı yerlerindeki yıldız şeflerle tanışın.

LARRY CHARLES’ DANGEROUS WORLD OF COMEDY
15/02/19
Efsanevi komedi yazarı ve yönetmen Larry Charles, mizahı en alışılmadık, en beklenmedik ve en tehlikeli yerlerde bulmak üzere dünyayı geziyor.

Çocuk ve Aile

FREE REIN: VALENTINE’S DAY
01/02/19
Zoe ve arkadaşları Bâkire Taşı’nı aramaya çıktığında havada aşk kokusu vardır. Ama rekabet gözlerini kör ettiğinde kızları tehlikeden Raven kurtarır.

TRUE: HAPPY VALENTINE’S DAY
01/02/19
True ve Bartleby, Gökkuşağı Krallığı’nın en yalnız sakinini neşelendirmeye çalışsa da onun hüzünlü hâli bulaşıcıdır. Acaba üç dilek bunu değiştirebilir mi?

THE EPIC TALES OF CAPTAIN UNDERPANTS
2. Sezon
08/02/19
George ve Harold, yaz kampına gitmek için notlarını yüksek tutmak zorundadır. Ama okulu Melvin ve bir cyborg Melvin’in yönetmesiyle bu kolay olmayacaktır.

KEVIN HART’S GUIDE TO BLACK HISTORY
08/02/19
Kevin Hart, bu eğlenceli ve öğretici stand-up komedisinde, siyahi tarihindeki isimsiz kahramanların hayranlık uyandıran katkılarının altını çiziyor.

THE DRAGON PRINCE
2. Sezon
15/02/19
Rayla ve prensler, değerli kargolarıyla hızla Xadia’ya ilerler. Ancak enselerindeki Claudia ve Soren, onları durdurmaya kararlıdır.
Şubat ayının tüm orijinal içeriklerini buradan görebilirsiniz

Klasik dizi ve filmler Şubat ayında Netflix’te

Romantizm ile dolup taşacağınız How I Met Your Mother‘dan, Michael Scofield’in kaçış planına ortak olacağınız Prison Break‘e, kendinizi bir motosiklet kulübü üyesi gibi hissedeceğiniz Sons of Anarchy‘den, Griffen’lerin evine konuk olacağınız Family Guy‘a klasikleşmiş diziler şubat ayında Netflix’e geliyor.

HOW I MET YOUR MOTHER
1-9. Sezon
01/02/19

SONS OF ANARCHY
1-7. Sezon
01/02/19

PRISON BREAK
1-5. Sezon
01/02/19

HOMELAND
1-7. Sezon
01/02/19

FAMILY GUY
12-16. Sezon
01/02/19

YALANCI YALANCI
15/02/19

APOLLO 13
28/02/19

KARAYİP KORSANLARI: SİYAH İNCİ’NİN LANETİ
28/02/19

İLGİLİ HABERLER