Eğlence

Yeni Ricky Gervais filminin prömiyeri Netflix’te gerçekleştirilecek

netflix abone sayısı

netflix ricky gervais

Netflix, CES 2016 kapsamında düzenlediği etkinlikte oldukça büyük bir duyuru yapmış ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 130 ülkeyi daha kapsama alanına dahil etmişti.

Popüler çevrim içi yayın platformu cephesindeki gelişmeler sadece kapsama alanının büyümesiyle sınırlı değil. Ünlü İngiliz oyuncu Ricky Gervais’in Truva filmin Hektor’u Eric Bana ile başrollerini paylaştığı “Special Correspondents” isimli filmin prömiyeri Netflix üzerinde gerçekleştirilecek. Filmin senaryosunu da kaleme alan Gervais, aynı zamanda yönetmenliği de üstleniyor.

Special Correspondents’ta New York’un Queens bölgesinde bulunan bir İspanyol restoranının üstündeki gizli yerinden sahte savaş haberleri geçen, kibri ve hayat tarzı yüzünden mesleki anlamda da zor günler geçiren bir radyo gazetecisinin hikayesi anlatılıyor. Filmde Bana ve Gervais’e Vera Farmiga, Kelly Macdonald ve America Ferrera eşlik ediyor.

Ricky Gervais, The Invention of Lying, Muppets Most Wanted ve Derek gibi filmlerin yanı sıra yaptığı tek kişilik gösterileriyle de büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Eric Bana ise 2005’te vizyona giren Truva’da Hektor rolüyle daha geniş bir kitle tarafından tanınmış ve ardından da Steven Spielberg’ün yönetmenliğini üstlendiği Münih’te başrolü üstlenmişti. Gervais filmin prodüktörleri arasında da yer alıyor.

Special Correspondents 29 Nisandan itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek

Special Correspondents, 29 Nisan 2016’dan itibaren popüler çevrim içi yayın platformu üzerinden izlenebilecek. Film, platformun tüm üyeleri için aynı anda vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER