Teknoloji

Microsoft Lumia 650 ile ilgili yeni fotoğraf ve ipuçları

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650 ile ilgili dedikodular sıklaşmaya başladı ve hatta Microsoft’un üst düzey yöneticilerinden biri de bu Windows telefonunun varlığını doğruladı. Şimdi yeni bir fotoğraf ortaya çıktı ve bu, daha önce sızan taslak niteliğindeki resimleri doğruluyor. Ayrıca bu fotoğrafı sızdıran kaynağın Microsoft Lumia 650’nin teknik özellikleri hakkında da birtakım bilgileri var.

Fotoğrafta müstakbel Lumia telefonu belirli bir açıdan gösteriliyor. Fotoğraf dış çerçevenin metalden yapıldığını doğruluyor. Her ne kadar dıştan bakıldığında etkileyici bir cihazla karşı karşıya olduğumuz izlenimini elde etsek de, içteki bileşenler bu havayı götürecek cinsten.

Lumia 650’de Snapdragon 212 işlemci bulunacağı iddia ediliyordu, ancak bu son kaynak 210 işlemcinin bulunacağını iddia ediyor. Aslında bu ikisi arasında çok fark yok, sadece 212’de 1.3 GHz, 210’da ise 1.1 GHz CPU saat frekansı değerini görüyoruz. 5 inç 720p ekran doğrulanırken sadece 1 GB RAM’in bulunacağı iddia ediliyor.

Lumia 650’nin 2000 mAh kapasiteli bir pil barındıracağı söyleniyor ki, bu da günümüzün şartlarında küçük sayılır. Halbuki Lumia 640’ta 2500 mAh kapasiteli, hatta en son çıkan Lumia 550‘de bile 2100 mAh kapasiteli pil bulunuyordu.

Sonuç olarak Lumia 650’nin düşük kapasiteli pili, giriş seviyesinde işlemcisi ve vasatın üstüne çıkmayan bir ekranı bulunacak. Cihazın tek çekici noktası metal çerçevesi olacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER