EğlenceManşetler

Netflix’in 2024 oyun katalogu ve gelecek planları netleşti

netflix

Netflix, geçtiğimiz yıllarda başladığı oyun yolculuğunda önemli bir dönemeç aldı. Geeked Week etkinliğinde, oyun severler için birçok heyecan verici haber paylaşıldı. Video yayın akışı platformu, şu anda 200 milyonun üzerinde aboneye sahip ve bu büyük kitleye hitap edecek yeni oyunlar duyurdu.

Etkinlik süresince, Devil May Cry ve The Witcher gibi popüler oyunların dizi uyarlamaları duyuruldu. Ayrıca, 2024 yılında platforma eklenecek oyunlar arasında Slayaway Camp 2: Netflix & Kill, Shadow and Bone: Enter the Fold ve Oxenfree II: Lost Signals gibi başlıklar yer alıyor.

Netflix’e 2024 yılında eklenecek oyunlar

2024 yılı için duyurulan oyunlar arasında Money Heist, Chicken Run: Eggstraction, The Dragon Prince: Xadia, Death’s Door, Katana Zero ve Hades gibi dikkat çekici yapımlar bulunuyor. Özellikle Hades ve Katana Zero gibi 2020 yılının en önemli oyunlarından birinin Netflix’e özel olarak gelmesi, platformun oyun sektöründeki iddialı yatırımlarını gösteriyor.

Netflix’in oyun bölümüyle yapılan özel bir röportajda, şirketin cloud oyunları ve gelecek planlarına dair bilgiler paylaşıldı. Netflix’in uzun vadeli planlar yaparak emin adımlarla ilerlediği, oyun sektöründe de kendine sağlam bir yer edinme hedefinde olduğu anlaşılıyor.

Netflix’in GeekedWeek duyurularını Netflix Türkiye’nin X platformundaki hesabında inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER