Eğlence

Netflix otel odalarına girişini Marriott ile başlattı

netflix-logo-210514

Artık en düşük yıldız sayısına sahip otelin odasında bile televizyon bulunuyor. Farklılık TV’de izlenecek içerikler tarafında oluşmaya başladı. Türkiye’deki otellere baktığımızda D-Smart veya Digiturk ile anlaşmalı olan otellerin bulunduğunu ve bu platformlara özel kanalların otel müşterilerine ücretsiz olarak sunulduğunu görüyoruz.

Yurt dışında ise seçenekler arasına internet üzerinden film izleme imkanı sunan servisler de girmeye başladı. Örneğin Netflix, Marriott oteller zinciriyle yaptığı anlaşma dahilinde, sekiz Marriott otelinde müşterilere TV programlarını veya filmleri izleme fırsatı sunmaya başladı. Bu arada Marriott’un sunduğu tek servis Netflix değil, Hulu ve Pandora da otel müşterilerine ulaştırılan servisler arasında bulunuyor.

Netflix’i otel müşterilerine seçenek olan tek zincir Marriott olmayacak gibi görünüyor.

Netflix ile birlikte otel müşterilerine standart TV kanallarından daha fazla seçenek sunan kapsamlı bir eğlence paketi sunulması hedefleniyor. Netflix, otel seçiminde önemli bir etken olabilir, ayrıca fiyatlandırmada da farklılık yaratabilir. Netflix hesap sahipleri içeriklere otelin Wi-Fi bağlantısını kullanarak da erişme imkanına sahip oluyor.

Otel odasında Netflix’in Marriott’un müşterilerine belirli bir ücret karşılığında sunduğu internet bağlantı paketinin bir parçası olması bekleniyordu. Test sürecinin sonrasında bu beklenti hayata geçirilebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER