Eğlence

Netflix büyük ilgi gören One Piece’in yeni bölümlerini müjdeledi

netflix one piece

Netflix One Piece uyarlamasının gördüğü büyük ilgiden memnun olduğunu daha önce açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından şirketten sürpriz olarak tanımlanamayacak başka bir duyuru geldi ve One Piece’in yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacağı belirtildi. Şirket, yeni bölümlerin duyurusunu One Piece’in yaratıcısı Eiiçiro Oda’nın ağzından yayınladığı bir mesajla yaptı.

Netflix’in bazı şovları tam da ivme kazanırken iptal etme seçiminin ardındaki mantık konusunda ne kadar şeffaf olmayı sevdiği göz önüne alındığında bu açıklama biraz sürpriz etkisi yaratıyor. Oda, One Piece’in kaç bölüm veya sezon daha devam edeceği konusunda bilgi vermezken; hem yeni hem de eski One Piece hayranlarına teşekkür etti. Senaryoları hazırlamanın zaman aldığını söyleyen Oda, hayranlardan sabırlı olmalarını istedi.

One Piece’in yaratıcısı şu ifadeleri kullandı: “Görünüşe göre dünyanın dört bir yanındaki insanlar gösteriden keyif alıyor, bu da yapım ekibinin sıkı çalışmasına gerçekten değer. Yıllardır One Piece hayranı olan herkese ve One Piece’i ilk kez deneyimleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Netflix One Piece’in yeni bölümlerini ne zaman izleyicilerle buluşturacak?

Netflix One Piece’in yeni bölümlerinin geleceğini açıklasa da, bu bölümlerin yayın tarihi konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Hollywood’da devam eden senarist ve oyuncu grevi, prodüksiyon takviminin olmaması gibi unsurlar bir öngörüde bulunmayı zorlaştırıyor. Ancak One Piece’in ilk sezonunda kaynak materyallerin sadece yüzeyini kazıdığını düşününce yaratıcı ekibin ilham sıkıntısı yaşamayacağı rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER