Eğlence

Nike Training Club’ın egzersiz videoları Netflix’e geliyor

netflix nike training club

Netflix Nike Training Club egzersiz videolarını aboneleriyle buluşturacak. İlk videolar 30 Aralık itibarıyla Netflix’in katalogunda yerini alacak.

Nike Training Club videoları daha önce sadece platformun iOS ve Android uygulamalarında izlenebiliyordu. Bu videolar izleyicileri egzersiz programları ve sağlıklı yaşam stratejileri çerçevesinde yönlendiriyor. Nike’tan verilen bilgiye göre, 30 saati aşan egzersiz videoları iki parça hâlinde ve 10 dilde Netflix’e yüklenecek.

Netflix’ten önce bu videoları büyük ekranda izlemenin yolu telefonu HDMI kablosuyla televizyona bağlamaktan veya AirPlay ile Chromecast’ten kablosuz görüntü aktarımı yapmaktan geçiyordu. Egzersiz videolarının Netflix’e gelişi, daha fazla kişiyi egzersiz yapmaya teşvik edebilir.

Netflix Nike Training Club koleksiyonunda ilk olarak 46 video sunacak

Netflix Nike Training Club koleksiyonunda ilk olarak 46 video sunacak. Bu 46 video beş programa bölünecek. Temel programda 13, Yoga programında altı, HIIT programında 14, Core programında 7 ve Feel Good Fitness programında altı video bulunuyor. Koleksiyonun ikinci kısmı da 2023’te izleyicilerle buluşacak. Netflix kullanıcılarının arama kısmına Nike yazarak videolara ulaşması mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER