Eğlence

Netflix Kuş Uçuşu’nun final sezonundan ilk görüntüleri paylaştı, yayın tarihini açıkladı

netflix kuş uçuşu

Netflix başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonunun yayın tarihini açıkladı. Şirket, aynı zamanda final sezonu olacak olan üçüncü sezondan ilk klibi ve görselleri de paylaştı.

İkinci sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaşa beklenmedik bir yön veren dizi, yeni sezonunda da ezber bozmaya devam ediyor. Tahtın sahibi konusunda yaşanan ani değişim tüm dengeleri bozuyor ve yeni ittifakların kurulmasına yol açıyor.

Ormanın, aslan ve kuş arasındaki değişmez sanılan kanunları bir kez daha altüst olurken, farklı kuşaklar arasında yaşanan çatışmalar ve zirvede kalabilmek için verilen mücadele son kez tüm heyecanıyla devam ediyor. 

  • netflix kuş uçuşu
  • netflix kuş uçuşu

Dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci otururken, senaryo yine Meriç Acemi’nin imzasını taşıyor. Oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un yanı sıra İrem Sak, Demircan Kaçel, Şifanur Gül, Melih Selçuk ve Defne Kayalar yer alıyor.

Netflix Kuş Uçuşu dizisinin final sezonunu 11 Nisan’da yayınlayacak

Netflix yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kuş Uçuşu’nun final sezonu bölümlerini 11 Nisan’da izleyicilerle buluşturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER